Επιστροφή

ΔΤ 434a, 13/05/2002, 09:30, Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Σας πληροφορούμε ότι αύριο στις 14 Μαΐου, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:30, στην αίθουσα συσκέψεων του 199-Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., Ριζαρείου1 και Μικράς Ασίας, στο Χαλάνδρι, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με θέμα: "Αντιπυρική Περίοδος 2002".
Σκοπός της σύσκεψης είναι η επιβεβαίωση και οριστικοποίηση του συνόλου των μέτρων προετοιμασίας και ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.
Στη συνάντηση αυτή θα γίνει μια τελευταία επισκόπηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού και της όλης προετοιμασίας για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών που έγινε σε συνεργασία του Πυροσβεστικού Σώματος με τους Ο.Τ.Α. και τις εθελοντικές ομάδες.
Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να λάβουν μέρος υπό την Προεδρία του Υπουργού Δημοσίας Τάξης, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, εκτός από την πολιτική και φυσική ηγεσία με τους επιτελείς του Σώματος, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, όπως: ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Αττικής, Κ.Ε.Δ.Κ.Ε., ο Πρόεδρος της Διευρυμένης Αυτοδιοίκησης Αθηνών-Πειραιώς, Εκπρόσωποι των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας ( Γ.Ε.Ε.Θ.Α., Γ.Ε.Σ., Γ.Ε.Ν., Γ.Ε.Α.), Ανάπτυξης, Υ.Π.Ε.Χ.Ω.Δ.Ε., Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Γεωργίας, Υγείας και Πρόνοιας, Πολιτισμού, Μακεδονίας-Θράκης, Αιγαίου, Μεταφορών και Επικοινωνιών, καθώς και η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία.


Παρακαλούμε για την δημοσιογραφική και τηλεοπτική κάλυψη της συνάντησης.