Επιστροφή

ΔΤ 438, 17/05/2002, 08:30, Συμβάντα

Σε εμπρησμό από πρόθεση, με χρήση εύφλεκτου υγρού, οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 03:30 σήμερα στη Σαλαμίνα, ταυτόχρονα σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, το υπ'αριθμ. ΥΒΧ 9437, μάρκας FIAT TIPO, ιδιοκτησίας Τσεβά Στυλιανού, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Πλαταιών 17 και το υπ'αριθμ. ΥΚ 2200, μάρκας FORD ESCORT, ιδιοκτησίας Γκοτζαμάνη Ευάγγελου, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Πίνδου 20, σε κοντινή απόσταση από το πρώτο. Για την κατάσβεση των δύο οχημάτων έσπευσαν δύο υδροφόρα οχήματα με τέσσερις πυροσβέστες. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά.

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 04:00 σήμερα, από άγνωστη αιτία, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου διώροφης κατοικίας, ιδιοκτησίας Τσολομίτη Αντωνίας, ετών 55, στην οδό Ηρακλέους 31 στην Ηλιούπολη. Από την πυρκαγιά κατεστράφησαν έπιπλα και είδη ρουχισμού της ιδιοκτήτριας, ενώ η ίδια έπαθε μικροεγκαύματα στα χέρια, χωρίς όμως να χρειαστεί να διακομιστεί σε Νοσοκομείο. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν δύο οχήματα με επτά πυροσβέστες, οι οποίοι κατέσβεσαν την πυρκαγιά. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Έρευνες διεξάγονται στην θέση Πλατύδρομος της δασικής περιοχής του Ολύμπου, για την ανεύρεση του κτηνοτρόφου Καρτσαμπά Βασιλείου ετών 32, κατοίκου Βροντού Πιερίας. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 06:45 σήμερα, από τον αδερφό του αγνοούμενου και αμέσως έσπευσε προς αναζήτησή του στην ευρύτερη περιοχή, με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη 01:45 σήμερα, στο 10ο χλμ της Εθνικής Οδού Κατερίνης-Λάρισας, στην Κατερίνη. Το ατύχημα συνέβη, όταν ο οδηγός του υπ' αριθμ. ΚΙΕ 1710 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου, μάρκας SKODA, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε σταθμευμένο Δ.Χ. φορτηγό με αριθμό κυκλοφορίας ΡΝΟ 4926, μάρκας VOLVO. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα, οι οποίοι ανέσυραν νεκρό τον Κουνατίδη Εμμανουήλ του Δημητρίου 35 ετών, οδηγό του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου και στην συνεχεία τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο για την μεταφορά του σε νοσοκομείο.