Επιστροφή

ΔΤ 447, 26/05/2002, 10:55, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, στις 02:35 σήμερα στο 2ο όροφο πολυκατοικίας, ιδιοκτησίας Τσατσαρωνάκη Μαρία, στην οδό Σοφοκλέους 30 στην Καλλιθέα. Οι δέκα πυροσβέστες που έσπευσαν στο συμβάν με τέσσερα υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα βρήκαν εγκλωβισμένους στο διαμέρισμα και απελευθέρωσαν τους: Τσατσαρωνάκη Μαρία, Τσατσαρωνάκη Άντα και Τσατσαρωνάκη Μοβορή. Η τελευταία μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στον Ερυθρό Σταυρό. Από την πυρκαγιά κατεστράφησαν ολοσχερώς τα είδη οικοσκευής. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι ζημιές ανέρχονται στο ποσό των 7.000 ευρώ, ενώ για τα αίτιά της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Π.Υ. Αθηνών.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε στις 02:35 σήμερα στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στην θέση Τσουκαλέϊκα μετά από μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων με αριθμούς κυκλοφορίας: ΑΧΕ 1953 και ΑΧΗ 8353. Από τη σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί οι: Καρράς Κωνσταντίνος του Ελευθερίου ετών 43 Σπηλιόπουλος Νίκος του Χρήστου ετών 23, Κωνσταντινόπουλος Χρήστος του Σταύρου ετών 24, ενώ σοβαρά τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν οι Οικονομόπουλος Παναγιώτης του Δημητρίου ετών 30 και Κυριακόπουλος Ανδρέας του Διονυσίου ετών 30. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των θυμάτων έλαβαν μέρος δύο οχήματα με επτά πυροσβέστες. Όλα τα θύματα διεκομίσθησαν με ασθενοφόρα στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Πατρών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, στις 05:30 σήμερα σε διαμέρισμα, ιδιοκτησίας Μητούση Σταύρου, σε πάροδο της οδού Ρήγα Φεραίου 24 στην Ορεστιάδα. Οι τέσσερις πυροσβέστες που έσπευσαν στο συμβάν με δύο υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα, απελευθέρωσαν την Δουλγέρη Ειρήνη ετών 21. Από την πυρκαγιά κατεστράφησαν είδη οικοσκευής αξίας 30.000 ευρώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ενώ για τα αίτιά της διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ορεστιάδας.

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες στο Δ/Δ Κορυδαλού του Δήμου Μαλακασίου, για την ανεύρεση του Παπαχρήστου Θεολόγη, ετών 78. Η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε για την εξαφάνιση στις Ω/14:00 της 24-5-2002 και αμέσως έσπευσαν προς αναζήτησή του στην ευρύτερη περιοχή, πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα καθώς, επίσης και ένα όχημα με ομάδα δύο ατόμων της 2ης Ε.Μ.Α.Κ. με δύο διασωστικούς σκύλους.