Επιστροφή

ΔΤ 457, 05/06/2002, 10:00, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε στις 19:45 χθες από το υπ. αριθ. ΤΚΑ 3603 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο μάρκας LADA o Πράσινος Αθανάσιος του Κωνσταντίνου ετών 55. Το δυστύχημα συνέβη σε δασική περιοχή στη θέση Βλάχα στο Δ/Δ Ελάτης του Νομού Τρικάλων, όταν για άγνωστη αιτία, παρέκκλινε της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα 10 περίπου μέτρων. Στην επιχείρηση ανάσυρσης του θύματος, έλαβε μέρος ένα όχημα με τρεις πυροσβέστες, από την Π.Υ. Τρικάλων.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:55 χθες, από άγνωστη αιτία, σε εργοστάσιο παραγωγής αλουμινίου "ALUMIN Α.Ε.", στην ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς. Η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα το εργοστάσιο να υποστεί ζημιές που ανέρχονται στο ύψος των 160.000 € περίπου. Για την κατάσβεσή της έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με επτά πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά στις 21:40. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν καλωδιώσεις ρεύματος και αέρα, πίνακες ρεύματος καθώς και πιλότοι στον φούρνο ομογενοποίησης του αλουμινίου. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ. Π. Υ. Κιλκίς.

Σε εμπρησμό από πρόθεση, οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις 00:22 σήμερα, σε τροχόσπιτο αγνώστου ιδιοκτήτη, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Ηρώδου Αττικού 17, στο Μαρούσι προκαλώντας ζημιές που ανέρχονται στο ποσό των 3000 € περίπου. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσε στο σημείο ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις πυροσβέστες. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Σε εμπρησμό από πρόθεση επίσης, με χρήση εύφλεκτου υγρού, οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις 02:20 σήμερα, στο υπ'αριθμ. ΗΡΝ 2829 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας LAND ROVER, ιδιοκτησίας της Κορωναίου Μαρίας, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Δημητσάνας 8, στην Γλυφάδα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν στο σημείο δύο υδροφόρα οχήματα με οκτώ πυροσβέστες. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Σε εμπρησμό από πρόθεση, οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις 03:33 σήμερα, σε χώρο στάθμευσης παλαιών αυτοκινήτων, την οποία ενοικιάζει ο Αμπατζίδης Γεώργιος, στην οδό Θρακομακεδόνων 6, στο Μενίδι. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν παλαιά αυτοκίνητα, σαλόνια αυτοκινήτων, λάστιχα, και κινητήρες αξίας 3000 € περίπου. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν, τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με δέκα πυροσβέστες. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Σε εμπρησμό από πρόθεση επίσης, με χρήση αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού (φιαλίδια υγραερίου), οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις 03:32 σήμερα, στην είσοδο πολυκατοικίας, ιδιοκτησίας Δουζένη Αθανασίου, στη συμβολή των οδών Ακάμαντος και Φλαμαρίων, στο Θησείο. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν στο σημείο τρεις πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:40 χθες, σε δωμάτιο δευτέρου ορόφου, στο Κρατικό Ψυχιατρείο Κέρκυρας με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα σε όλο του το σώμα ο τρόφιμος Λουκανάρης Γεράσιμος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά προκλήθηκε στα κλινοσκεπάσματα από αναμμένο τσιγάρο του ιδίου. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γ.Κ.Ν. Κέρκυρας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο σημείο έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα, η πυρκαγιά όμως είχε κατασβεστεί από ιδιώτες πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής εξόδου. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κέρκυρας.