Επιστροφή

ΔΤ 458a, 06/06/2002, 22:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:05΄ σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Ορεστού & Δυρού, στο Γύθειο Λακωνίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιλήφθηκαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα και 21 πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν σύντομα υπό έλεγχο την πυρκαγιά, αποτρέποντας έτσι κάθε κίνδυνο επέκτασης της σε παρακείμενα κτίρια.Για τα αίτια της πυρκαγιάς η οποία σημειωτέον προξένησε ζημιές ύψους 20.000 €, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου.

Σε εμπρησμό από αγνώστους, με χρήση αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού (γκαζάκια), οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 09:16΄ σήμερα σε γραφεία 2ου ορόφου της οργάνωσης "Χρυσής Αυγής" που στεγάζονται στην οδό Ροζάκη Αγγελή 10, στη Λαμία.Η πυρκαγιά προξένησε ζημιές μικρής έκτασης και κατασβέστηκε από τους πέντε πυροσβέστες που έσπευσαν στο συμβάν με δύο πυροσβεστικά οχήματα.Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:30΄ σήμερα, από άγνωστη αιτία, σε μονοκατοικία στο Γεράκι Λακωνίας. Η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα η κατοικία να καταστραφεί ολοσχερώς και να προκληθούν ζημιές που ανέρχονται στο ύψος των 30.000 € περίπου. Για την κατάσβεση της έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν σύντομα υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων.

Με κατάγματα στα κάτω άκρα, απεγκλωβίστηκε στις 16:04΄ σήμερα, ο Χούτρας Παναγιώτης, 87 ετών, στην Ακτή Ποσειδώνος 8 στον Πειραιά, όταν παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου Καλλιθέας, με αριθ. ΚΗΥ 5628, το οποίο οδηγούσε ο Ζέτας Αργύρης. Η υπηρεσία μας μετέβη στο συμβάν με τρία πυροσβεστικά οχήματα και επτά πυροσβέστες, οι οποίοι σε σύντομο χρόνο και με την χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων απελευθέρωσαν τον άτυχο ηλικιωμένο άνδρα και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β, για τη διακομιδή του στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Νεκρός ανασύρθηκε στις 19:20΄ σήμερα, ο Ντίκικος Δημήτριος του Αθανασίου, 71 ετών, στην Αγροτική περιοχή Καρδίας του νομού Θεσσαλονίκης. Το ατύχημα συνέβη όταν ο άτυχος άνδρας για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του υπ' αριθμ.13844 ΘΣ γεωργικού ελκυστήρα, που οδηγούσε σε αγροτικό δρόμο και αυτός ανετράπη. Η Υπηρεσία μας επενέβη στον τόπο του συμβάντος με δύο πυροσβεστικά οχήματα και πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν, τον νεκρό και στη συνέχεια τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., για την διακομιδή του σε νοσοκομείο.