Επιστροφή

ΔΤ 465, 14/06/2002, 10:00, Συμβάντα

Σοβαρά συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 18:15 χθες, σε μονοκατοικία, στην οδό Γερασίμου Λεπιτζή, στην περιοχή Φορτέτσα Ηρακλείου Κρήτης. Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία στην κατοικία, ιδιοκτησίας Αλούπη Ειρήνης. Οι έξι πυροσβέστες που έσπευσαν στο συμβάν με δύο πυροσβεστικά οχήματα, κατάφεραν να θέσουν σύντομα υπό έλεγχο την πυρκαγιά, αποτρέποντας κάθε κίνδυνο επέκτασης της στους υπόλοιπους χώρους της κατοικίας. Η ιδιοκτήτρια της οικίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο, με ελαφρά εγκαύματα στα άνω άκρα. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 22:16 χθες, σε ινστιτούτο αισθητικής, στη συμβολή των οδών Αγίων Αναργύρων και Κεφαλληνίας στους Αγίους Αναργύρους. Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία στο χώρο του ινστιτούτου το οποίο στεγάζεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Οι 16 πυροσβέστες που έσπευσαν στο συμβάν με επτά πυροσβεστικά οχήματα, κατάφεραν να θέσουν σύντομα υπό έλεγχο την πυρκαγιά, αποτρέποντας κάθε κίνδυνο επέκτασης της στους υπόλοιπους χώρους του κτιρίου. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στη 01:40 σήμερα, στο υπ.αριθ. ΖΥΙ-9789 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας FORD ιδιοκτησίας Ντέτσικα Χριστόφορου, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Άνδρου και Αιγίνης, στους Αγίους Αναργύρους. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν στο σημείο δύο οχήματα με οκτώ πυροσβέστες. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 03:15 σήμερα, στο υπ.αριθ. ΗΡ 2905 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας MAZDA ιδιοκτησίας Ανδρεαδάκη Δημητρίου, στο Δ/Δ Περάματος του Δήμου Γεροποτάμου Ν. Ρεθύμνου. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσε στο σημείο ένα όχημα με τρεις πυροσβέστες. Για τα αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ρεθύμνου.

Στις φλόγες παραδόθηκαν, στις 03:16 σήμερα, τρία οχήματα του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. με αριθμούς κυκλοφορίας ΚΥ 3867, ΚΥ 5907, ΚΥ 5916, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στη οδό Παναγή Τσαλδάρη 15, στην Καλλιθέα. Στον τόπο του συμβάντος έφτασαν αμέσως πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 15 πυροσβέστες, οι οποίοι κατέσβεσαν την πυρκαγιά. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 04:17 σήμερα, στο υποκατάστημα της ALΡΗΑ BANK, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 117, στην Καισαριανή. Από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο εσωτερικό της τράπεζας. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν σύντομα υπό έλεγχο την πυρκαγιά, αποτρέποντας κάθε κίνδυνο επέκτασής της στους υπόλοιπους χώρους του υποκαταστήματος. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε στις 05:10 σήμερα στην Ε.Ο. Λάρισας - Θεσσαλονίκης μετά από μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων με αριθμούς κυκλοφορίας: ΡΙΡ 1484 και ΝΕΜ 4241. Από τη σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά στο πρώτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο Μακαριάδης Δημήτριος του Ιορδάνη, 24 ετών, ενώ σοβαρά τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν οι Σιαμούρης Χρήστος και Σιαμούρη Ευαγγελία. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού έλαβαν μέρος τρία οχήματα με οχτώ πυροσβέστες, οι οποίοι παρέδωσαν τον νεκρό και τραυματίες σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β για την διακομιδή της στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Λάρισας.