Επιστροφή

ΔΤ 465b, 14/06/2002, 23:45, Συμβάντα

Υπό έλεγχο βρίσκεται η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 15:55 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στη θέση Αγία Αναστασία στα Κύθηρα. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα έξι πυροσβεστικά οχήματα με πλήρωμα 18 πυροσβεστών, 35 πυροσβέστες πεζοπόρο τμήμα τέσσερα αεροσκάφη τύπου CL-415 και δύο ελικόπτερα (Mi 26, Camov). Την επιχείρηση της κατάσβεσης συντονίζει ο Β' Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Γεωργιάκος.

Υπό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στις 19:53 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στη θέση Άγιος Αντώνιος στη Σαλαμίνα. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα δέκα πυροσβεστικά οχήματα με πλήρωμα 30 πυροσβεστών οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά στις 21:30 αποτρέποντας κάθε κίνδυνο επέκτασής της.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 22:20 σήμερα, στην συμβολή των οδών Δουκίσσης Πλακεντίας και Ολύμπου, στο Χαλάνδρι. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν το υπ' αριθμ. ΥΒΚ 4789 Δ.Χ. φορτηγό, μάρκας MERCEDES, για άγνωστη αιτία, παρέκκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο συνοδηγός του οχήματος Κοντέλας Μιχαήλ. Η υπηρεσία μας επενέβη στον τόπο του συμβάντος με τρία πυροσβεστικά οχήματα και εννέα πυροσβέστες, οι οποίοι με χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων, ανέσυραν τραυματισμένο τον συνοδηγό του οχήματος, και στη συνέχεια τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρα για την διακομιδή του στον Ερυθρό Σταυρό.