Επιστροφή

ΔΤ 466, 15/06/2002, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 00:08 σήμερα, στο ισόγειο του ξενοδοχείου "ΓΑΛΗΝΗ", στα Καμένα Βούρλα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές, στο σιδερωτήριο, στον κλίβανο, σε είδη ρουχισμού και σε κλινοσκεπάσματα. Οι 20 πυροσβέστες που έσπευσαν στο συμβάν με εννιά πυροσβεστικά οχήματα, κατάφεραν να θέσουν σύντομα υπό έλεγχο την πυρκαγιά, αποτρέποντας κάθε κίνδυνο επέκτασής της στους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του Αγίου Κωνσταντίνου.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε στις 02:07 σήμερα, στην Λεωφόρο Κηφισού, στη Νέα Χαλκηδόνα, μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων με αριθμούς κυκλοφορίας: ΥΒΙ 4260 και ΖΜΤ 1781. Η υπηρεσία μας επενέβη στον τόπο του συμβάντος με πέντε πυροσβεστικά οχήματα και 12 πυροσβέστες, οι οποίοι με χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων, ανέσυραν νεκρό τον οδηγό του δεύτερου οχήματος, αγνώστων στοιχείων και στη συνέχεια τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο για την διακομιδή του στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε στις 02:10 σήμερα, στη διασταύρωση Ερατεινού-Αεροδρομίου, στην Χρυσούπολη Καβάλας. Το ατύχημα συνέβη όταν το υπ' αριθμό ΝΑΥ 9680 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, παρέκκλινε της πορείας του και ανετράπη σε αρδευτικό κανάλι. Οι τρεις πυροσβέστες που έσπευσαν στο συμβάν με ένα πυροσβεστικό όχημα, ανέσυραν βαριά τραυματισμένο τον Μανιάτη Κωνσταντίνο, 25 ετών και νεκρή τη Γιαννοπουλάκη Νικολέτα 18 ετών και τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή τους σε νοσοκομείο.

Στις φλόγες τυλίχθηκε, από άγνωστη αιτία, στο 270? χλμ της Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, η υπ'αριθμ. ΚΔΕ 1129 νταλίκα, που οδηγούσε ο Ευθυμιάδης Ιωάννης, ιδιοκτησίας Γιώσσα Δημητρίου. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς η νταλίκα καθώς και το μεταφερόμενο εμπόρευμα. Στον τόπο του συμβάντος έφτασαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ πυροσβέστες, οι οποίοι κατέσβεσαν την πυρκαγιά. Για τα αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βόλου.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε στις 06:05 σήμερα, στη Λεωφόρο Μαραθώνος 39 στο Πικέρμι. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν το υπ' αριθ. ΥΚΡ 6335 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας NISSAN PRIMERA, που οδηγούσε ο Τσονόπουλος Παναγιώτης, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός του οδοστρώματος. Η υπηρεσία μας επενέβη στον τόπο του συμβάντος με τέσσερα οχήματα και 12 πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν με χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων και γερανού, νεκρό τον οδηγό, ο οποίος είχε καταπλακωθεί από το αυτοκίνητό του.