Επιστροφή

ΔΤ 469, 18/06/2002, 09:00, Συμβάντα

Σοβαρά συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε στις 19:55' χθές, στο 6ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κώ-Χωριών, στην Κώ, μετά από μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων με αριθμούς κυκλοφορίας: ΥΜΚ 7726 και ΚΧΑ 2100. Η υπηρεσία μας επενέβη στον τόπο του συμβάντος με τέσσερις πυροσβέστες και ένα πυροσβεστικό όχημα, οι οποίοι με χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων, ανέσυραν νεκρό τον Χατζηστέργο Αντώνιο, 40 ετών και τραυματισμένους τους: α) Σμαραγδάκη Μαρία 34 ετών, β Σμαραγδάκη Ευαγγελία 66 ετών, γ) Χατζηστέργου Ελένη 10 ετών, δ) Χατζηστέργου Μαρία 14 ετών, ε) Χατζηστέργου Πετρούλα 6 ετών και στ) Συμεόνωφ Βισισλάβ 36 ετών.Ο νεκρός και οι τραυματίες παραδόθηκαν σε ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή τους σε Νοσοκομείο.

Έκρηξη σημειώθηκε στις 23:25' χθές, από διαρροή υγραερίου, στην κουζίνα του Καφέ-Αναψυκτήριου, ιδιοκτησίας Γαβαλά Κωνσταντίνου, στη Νάουσα της Πάρου. Από την έκρηξη καταστράφηκαν ολοσχερώς η κουζίνα, οι πόρτες, τα παράθυρα και η τζαμαρία της επιχείρησης, ευτυχώς όμως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και επίσης δεν προκλήθηκε πυρκαγιά. Για την αντιμετώπιση του συμβάντος στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε πυροσβέστες. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου.

Σε εμπρησμό με τη χρήση εύφλεκτου υγρού, οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 02:30' σήμερα, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας Χατζάκη Ευάγγελου, με αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΑ 8310, μάρκας DAEWOO MATIZ, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Γ. Σκουλά και Καστρινάκη, στο Ηράκλειο, της Κρήτης. Πλησίον του αυτοκινήτου, βρισκόταν σταθμευμένα επίσης τα υπ' αριθμ. ΗΡΥ 3730 και ΗΡΝ 5481 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μάρκας NISSAN και HYUNDAΙ αντίστοιχα, καθως και η υπ' αριθμ. ΑΤΥ 235 μηχανή, μάρκας YAMAHA, το οποία από την πυρκαγιά υπέστησαν υλικές ζημιές στο εξωτερικό τους μέρος. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες, ενώ για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηρακλείου.