Επιστροφή

ΔΤ 475b, 24/06/2002, 23:45, Συμβάντα

Σοβαρά συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε, σήμερα, στις 19:05, στο 3ο χλμ. της Ε.Ο. Ρεθύμνου-Χανίων, μετά από μετωπική σύγκρουση των υπ' αριθμ. ΡΕΑ 9370, μάρκας RENAULT LAGUNA και ΧΝΜ 2805, μάρκας PEUGEOT 206, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητων. Οι τρεις πυροσβέστες που έσπευσαν στο τόπο του συμβάντος με ένα πυροσβεστικό όχημα, ανέσυραν νεκρό τον οδηγό του δεύτερου οχήματος, Μαρκογιαννάκη Δημήτριο, 21 ετών, και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., όπως και τον οδηγό του πρώτου οχήματος, Βουτσά Κων/νο, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά, για την διακομιδή τους στο Γ.Π.Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε στις 16:00 σήμερα, στο 10ο χλμ της επαρχιακής οδού Γουμένισσας-Αξιούπολης. Το ατύχημα συνέβη όταν το υπ' αριθμ. Μ 8707 ταξί, συγκρούστηκε για άγνωστο λόγο με θεριζοαλωνιστική μηχανή. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με επτά πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν νεκρό τον Μοφρίδη Στέφανο, 36 ετών και στην συνέχεια τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο για την διακομιδή του στο Γ.Π.Νοσοκομείο Κιλκίς.

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 22:00 σήμερα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, στις 14:55 στην περιοχή Μαραθέα Γυθείου του Νομού Λακωνίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν άμεσα δύο αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο, έξι πυροσβεστικά οχήματα με πλήρωμα 22 πυροσβεστών καθώς και πεζοπόρο τμήμα επτά ατόμων. Από την πυρκαγιά κάηκαν 30 στρέμματα δασικής και γεωργικής έκτασης. Προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών που προκάλεσαν την πυρκαγιά, διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου.