Επιστροφή

ΔΤ 476b, 25/06/2002, 23:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:45 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε προκατασκευασμένη κατοικία, στο Δ/Δ Κόρφου του Δήμου Σολυγείας στο Νομό Κορινθίας. Από την κατοικία ανασύρθηκε απανθρακωμένος ο Κουγιούφας Παναγιώτης του Γεωργίου, 40 ετών. Στον τόπο της πυρκαγιάς μετέβησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με επτά πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν το πτώμα του άτυχου άνδρα και στη συνέχεια το παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή του σε Νοσοκομείο. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 16:49’ σήμερα, σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Ευαγγελικής Σχολής 76, στο Βύρωνα. Η πυρκαγιά ξέσπασε, από άγνωστη αιτία, στο διαμέρισμα όπου διέμενε η Μπαμπάσα Δήμητρα. Οι 20 πυροσβέστες που έσπευσαν στο συμβάν με έξι πυροσβεστικά οχήματα, κατάφεραν να θέσουν σύντομα υπό έλεγχο την πυρκαγιά, αποτρέποντας κάθε κίνδυνο επέκτασης της στους υπόλοιπους ορόφους της πολυκατοικίας. Η ενοικιάστρια του διαμερίσματος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, με ελαφρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στα άνω άκρα. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 15:35’ σήμερα, στο  10ο χλμ της Ε.Ο. Θηβών-Λιβαδειάς, μετά από σύγκρουση των υπ’ αριθ. ΥΜ 9763, μάρκας SUZUKI και ΥΗΡ 6632, μάρκας DAEWOO, Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων. Οι τρεις πυροσβέστες, που έσπευσαν στο τόπο του συμβάντος με ένα πυροσβεστικό όχημα, ανέσυραν νεκρό τον Σκοτέρη Χαράλαμπο του Δημητρίου, 25 ετών, οδηγό του πρώτου οχήματος, ενώ απεγκλώβισαν τραυματισμένους από το δεύτερο όχημα τους : α) Κορφιάτη  Κων/νο, 65 ετών  και  β) Κορφιάτη Σοφία, 60 ετών και στη συνέχεια τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρα για την διακομιδή τους στο Γ.Κ.Ν. Θηβών.

Νεκρός δυστυχώς, βρέθηκε στις 14:15’ σήμερα., ο Καραμπίνας Βασίλειος του Θεοδώρου 80 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από χθες, στο Δ/Δ Ράϊκο του Δήμου Ευρημενών, του Νομού Ιωαννίνων. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε μέσα στο υπ’ αριθ. ΕΥ 2860 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, μάρκας SUZUKI, από πέντε πυροσβέστες της Π.Υ. Ιωαννίνων και από ομάδα ανδρών της 5ης Ε.Μ.Α.Κ., οι οποίοι στη συνέχεια τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή του στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων.