Επιστροφή

ΔΤ 482, 01/07/2002, 13:50, Εκδηλώσεις

Ο κ. Καραμανλής στο Α.Π.Σ.

Το Αρχηγείο Πυρ/κού Σώματος επισκέφθηκε σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κων/νος Καραμανλής, προκειμένου να ενημερωθεί για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Π.Σ.
Τον κ. Καραμανλή, που συνοδευόταν από τους βουλευτές της Ν.Δ. κυρίους Πολύδωρα και Βασιλείου, υποδέχτηκαν ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Παναγιώτης Φούρλας και οι Υπαρχηγοί Αντιστράτηγοι Αχιλλέας Κοντογιώργος και Γεώργιος Γεωργιάκος.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκε από τον κ. Φούρλα για την οργάνωση και τις συνθήκες εργασίας των πυροσβεστικών υπαλλήλων όπως επίσης και για τα μέτρα της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου με έμφαση στην αξιοποίηση του διαθέσιμου ανθρώπινου δυναμικού, των υλικών και μέσων, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στη συνεργασία του Π.Σ. με τους λοιπούς αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες.
Ο κ. Καραμανλής έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ενημέρωση και την πρόοδο που το Σώμα έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια και χαρακτήρισε δίκαιο το αίτημα των υπαλλήλων, να αναγνωριστεί το επάγγελμα του πυροσβέστη ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό. Στο τέλος δε τόνισε, ότι θα καταβάλλει προσπάθειες για την καταβολή των οφειλομένων εκτός έδρας αποζημιώσεων στους πυροσβέστες.