ΔΤ 495, 17/07/2002, 08:00, Συμβάντα
Τραγικό θάνατο βρήκαν τρία άτομα, στις 04:25 σήμερα, στη Λ. Θησέως 34 στην Εκάλη, ύστερα από σύγκρουση των υπ' αρίθμ. ΥΗΑ 4137 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου, μάρκας SEAT IBIZA και ΕΚΒ 7152 Δ.Χ. φορτηγού, μάρκας MERCEDES, με οδηγό τον Τσελέντη Δημήτριο του Ιωάννη, 23 ετών. Από την σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά στα δύο οχήματα, με αποτέλεσμα οι δώδεκα πυροσβέστες που έσπευσαν για παροχή βοήθειας με τέσσερα οχήματα, να ανασύρουν απανθρακωμένους, τον οδηγό του Ι.Χ. Μπουνάκη Ιωάννη του Αργύρη, 37 ετών και δύο άνδρες, επιβαίνοντες στο Ι.Χ., αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 21:30 χθες, στο Δ/Δ Οξύνειας του Δήμου Χασίων του Νομού Τρικάλων, ύστερα από πρόσκρουση του υπ' αρίθμ. ΤΚΗ 4362 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας OPEL ASTRA, με τον υπ' αρίθμ. AM 52517 γεωργικό ελκυστήρα μάρκας ZETOR. Οι τέσσερις πυροσβέστες που έσπευσαν στο τόπο του συμβάντος με ένα πυροσβεστικό όχημα, ανέσυραν νεκρό τον Κλωτσοθύμιο Σπυρίδωνα του Κωνσταντίνου, και απεγκλώβισαν τραυματισμένο τον γιο του Κλωτσοθύμιο Κωνσταντίνο.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:40 σήμερα, σε διώροφη οικία, ιδιοκτησίας Δημητρακόπουλου Ιωάννη, στο Δ/Δ Φλογητών του Δήμου Νέων Μουδανιών, στο Νομό Θεσσαλονίκης. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά στην κουζίνα διαμερίσματος του 1ου ορόφου και επεκτάθηκε γρήγορα σε όλους τους χώρους του. Για την κατάσβεσή της έσπευσαν στην περιοχή τέσσερα οχήματα με δώδεκα πυροσβέστες ενώ οι ζημιές ανέρχονται στο ποσό των 40.000 . Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου.