Επιστροφή

ΔΤ 501, 23/07/2002, 01:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά προκλήθηκε στις 23:20 χθες από ομάδα αναρχικών σε δύο οχήματα με αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΤ 9272 ιδιοκτησίας του ΠΕΡΠΑ και ΚΗΟ 2513 βυτιοφόρο όχημα του Δήμου Αθηναίων, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στον προαύλιο χώρου του Θεάτρου του Λυκαβηττού, μετά το πέρας συναυλίας. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με δώδεκα άνδρες.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 22:55 χθες, στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κοιλάδας - Κρανιδίου όταν το υπ' αρίθμ. Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ΥΖΑ 7896, μάρκας WV POLO παρέκκλινε της πορείας του και ανετράπη. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες οι οποίοι ανέσυραν νεκρό τον Κεφάλα Ευάγγελο του Παναγιώτη, ετών 20, η σωρός του οποίου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 21:15 χθες, σε δύσβατη περιοχή, στο Δήμο Τετραχωρίου στο Νομό Ηρακλείου. Για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί δέκα οχήματα με είκοσι πυροσβέστες και πεζοπόρο τμήμα είκοσι ατόμων. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι μέτριοι έως ισχυροί.

Υπό έλεγχο βρίσκεται από τις 19:45 χθες, η πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε, σε χορτολιβαδική έκταση, στην περιοχή Αγίων Θεοδώρων του Νομού Φθιώτιδας. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν εννιά οχήματα με 29 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα 20 πυροσβεστών, τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη CL-215 και δύο PZL και δύο ελικόπτερα τύπου Mi 26. Στον τόπο του συμβάντος μετέβη με ελικόπτερο του Π.Σ, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Παναγιώτης Φούρλας.