Επιστροφή

ΔΤ 509, 02/08/2002, 09:30, Συμβάντα

Τραγικό θάνατο βρήκε άτομο αγνώστων λοιπών στοιχείων, στις 03:15΄ σήμερα, στη Λ.Φυλής 31 στο Καματερό, στο ύψος του Ιδρύματος Αναπήρων, ύστερα από πρόσκρουση του υπ' αρίθμ. ΥΧΙ 4536 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου σε κολώνα της Δ.Ε.Η. Από την πρόσκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά στο όχημα, με αποτέλεσμα οι επτά πυροσβέστες που έσπευσαν με δύο οχήματα, να ανασύρουν απανθρακωμένο τον οδηγό του Ι.Χ. και στη συνέχεια τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. ,για την διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Σε εμπρησμό με χρήση εύφλεκτου υγρού, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας, στις 01:10΄ σήμερα, στην οδό Ξανθίππης 16, στο Αιγάλεω. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές στις πόρτες του διαμερίσματος, ενώ για την κατάσβεση της έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 14 πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν σύντομα υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Κατά την διάρκεια της κατάσβεσης έγινε διάσωση τριών ατόμων, από διαμέρισμα 2ου ορόφου, με χρήση ειδικού κλιμακοφόρου οχήματος. Για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Σε εμπρησμό, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 01:55΄ σήμερα, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, άνευ αριθμού κυκλοφορίας, ιδιοκτησίας Πάλλη Δημήτριου, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας, στην οδό Μαρίνου Αντύπα 11, στην Αγία Βαρβάρα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές στα μηχανικά και στα πλαστικά μέρη του οχήματος. Για την κατάσβεση της έλαβαν μέρος τρία πυροσβεστικά οχήματα με δέκα πυροσβέστες. Για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Σε εμπρησμό με χρήση εύφλεκτου υγρού, οφείλεται κατά πρώτες εκτιμήσεις η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 02:28΄ σήμερα, σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας, ιδιοκτησίας Ναΐδη Παναγιώτη, στην οδό Αγίας Ελεούσας 8, στην Αγία Βαρβάρα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές σε ρολόγια της Δ.Ε.Η. και σε ρουχισμό, ενώ για την κατάσβεση της έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 14 πυροσβέστες. Για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.