Επιστροφή

ΔΤ 514, 07/08/2002, 08:30, Συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 03:40 σήμερα, στο 10ο χλμ της επαρχιακής Οδού Κατερίνης- Ελασσόνας με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο δύο άτομα νεαρής ηλικίας. Το δυστύχημα συνέβη όταν το υπ' αρίθμ. ΚΝΗ 4265 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, από άγνωστη αιτία, εξετράπη του οδοστρώματος, ανετράπη και στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες. Οι πέντε πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με δύο οχήματα, ανέσυραν απανθρακωμένους τον οδηγό του Ι.Χ. Λιούσα Γεώργιο του Θεολόγη ετών 24 και την Πίτλιακα Ειρήνη-Χρυσοβαλάντω του Δημητρίου ετών 22.

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της Πούλιου Αικατερίνης του Δημητρίου 76 ετών στην περιοχή Κεραμίδι του νομού Μαγνησίας. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε για την εξαφάνιση της ηλικιωμένης το απόγευμα της 04-08-2002 και αμέσως έσπευσε προς αναζήτησή της στην ευρύτερη περιοχή. Στις προσπάθειες για την ανεύρεσή της έλαβε μέρος ομάδα διάσωσης, αποτελούμενη από τέσσερις πυροσβέστες με δύο ανιχνευτικούς σκύλους, από την 2η Ε.Μ.Α.Κ.

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 00:30 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 21:30 χθες σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Μαριού του Δήμου Φοίνικα στο νομό Ρεθύμνης. Για την κατάσβεσή της πήραν μέρος 30 πυροσβέστες με δέκα οχήματα καθώς και πεζοπόρο τμήμα 16 ατόμων. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν 20 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης.