Επιστροφή

ΔΤ 515a, 08/08/2002, 23:55, Συμβάντα

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 20:00, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση στις 13:30 σήμερα, στο Δ/Δ Νέο Περιβόλι του Δήμου Κιλελέρ, στο νομό Λάρισας. Στην προσπάθεια κατάσβεσής της πήραν μέρος 20 πυροσβέστες με δώδεκα οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 15 ατόμων καθώς και δύο ελικόπτερα τύπου Camov. Στην περιοχή παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για επαγρύπνηση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση και γεωργικές εκτάσεις στις 12:20 σήμερα, στη περιοχή Κρυονέρι του Δ/Δ Οιτύλου, στο Νομό Λακωνίας. Στη προσπάθεια κατάσβεσής της παίρνουν μέρος 120 πυροσβέστες με 40 πυροσβεστικά οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 92 ατόμων, ενώ νωρίτερα επιχειρούσαν έξι ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη.

Τραγικό θάνατο βρήκε η 60χρονη Ιτσοπούλου Ευτέρπη, στις 14:50 σήμερα, όταν καταπλακώθηκε από κλαδί δένδρου (πλατάνι) στον σιδηροδρομικό σταθμό Έδεσσας. Το δυστύχημα συνέβη όταν, από άγνωστη αιτία, μέρος του δέντρου έπεσε πάνω στα παγκάκια του προαυλίου χώρου του σταθμού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η άτυχη γυναίκα. Από την πτώση του δέντρου τραυματίστηκε επίσης η Βερικούκη Αναστασία, 55 ετών, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στο υπ'αριθμ. ΝΕΖ 1654 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας VW Passat, ιδιοκτησίας Αργυρού Νικολάου του Σωκράτη. Οι έξι πυροσβέστες που έσπευσαν στο τόπο του δυστυχήματος, αφού απεγκλώβισαν τις δύο γυναίκες, στην συνέχεια τις παρέδωσαν σε ασθενοφόρα για την διακομιδή τους στο Γ.Ν.Ν Έδεσσας.

Νεκρός ανασύρθηκε στις 08:10, σήμερα, από αρδευτικό κανάλι στην αγροτική περιοχή του Δ/Δ Νέας Τυρολόης του Δήμου Σκοτούσσης, στο Νομό Σερρών, ο Παλούσης Πασχάλης του Ευθυμίου, 63 ετών, ο οποίος αγνοούνταν από τις 6-8-2002. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του θανόντα και έσπευσε στον τόπο του συμβάντος με πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν τη σωρό του άτυχου άνδρα.