Επιστροφή

ΔΤ 517, 11/08/2002, 14:30, Συμβάντα

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Γρηγοριάδης Ιωάννης του Ηλία, 76 ετών, στις 10:25 χθες, στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνος στο Δ/Δ Κομνινάδων του Δήμου Ακριτών στην Καστοριά. Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν, για άγνωστο λόγο, ανετράπη ο γεωργικός ελκυστήρας τον οποίο οδηγούσε. Για την ανάσυρσή του έλαβαν μέρος τρία πυροσβεστικά οχήματα με 15 πυροσβέστες, οι οποίοι και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Γ.Ν. Καστοριάς.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 16:03 χθες, στην οδό Ηροδότου 66 στο Πανόραμα Βούλας, όταν το υπ' αριθμ. ΥΖΕ 9201 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε οικία. Η Υπηρεσία μας μετέβη στο συμβάν με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι αφού απεγκλώβισαν τραυματισμένο τον Αχλάδη Μανώλη, 55 ετών, στην συνέχεια τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή του σε Νοσοκομείο.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 01:25 σήμερα, στο 40ο χλμ. της Ε.Ο. Ιωαννίνων- Αγνάντων, όταν το υπ' αριθμ. BS-D 96056 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας VOLVO, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα βάθους 40 μέτρων. Οι 16 πυροσβέστες που έφτασαν στον τόπο του συμβάντος με πέντε οχήματα, ανέσυραν νεκρό άτομο αγνώστων στοιχείων και απελευθέρωσαν ελαφρά τραυματισμένους τους Γερογιάννη Δημήτριο και Μητσιμαίρη Έφη τους οποίους και παρέδωσαν σε ασθενοφόρα, για την διακομιδή τους σε Νοσοκομείο.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 03:50 σήμερα, στην Λ. Μαραθώνος 42 στο Μαραθώνα, όταν το υπ' αριθμ. ΕΥΤ 7877 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στηθαίο γέφυρας. Οι τρεις πυροσβέστες που μετέβησαν με ένα όχημα, αφού απεγκλώβισαν τραυματισμένο τον Δήμα Βασίλειο, 34 ετών, τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη μεταφορά του στο Κ.Α.Τ.

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 06:40 σήμερα, στο 17ο χλμ της Ε.Ο. Αγ. Νικολάου-Ηρακλείου στη Κρήτη, όταν το υπ' αριθμ. ΗΡΥ 1772 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας OPEL CORSA, παρέκκλινε της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το υπ' αριθμ. ΥΕΧ 5408 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας BMW. Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, ανασύρθηκαν νεκροί οι: Ντούτσιος Νικόλαος, 19 ετών, και Πανεθυμιτάκης Μιχαήλ, 18 ετών, ενώ απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, Καρύδης Ιωάννης.

Υπό έλεγχο τέθηκε, στις 11:00, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 06:20 σήμερα, στο Λιθέρι στο Δ/Δ Αχαράβης του Δήμου Θυναλίου στη Νήσο Κέρκυρα. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 10 πυροσβεστικά οχήματα με πλήρωμα 30 πυροσβεστών, πεζοπόρο τμήμα 30 πυροσβεστών, ενώ από αέρος επιχείρησαν τρία ελικόπτερα. Τις ενέργειες κατάσβεσης συντονίζει ο Α΄ Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Κοντογιώργος Αχιλλέας. Ισχυρές δυνάμεις παραμένουν στη περιοχή για επαγρύπνηση.