Επιστροφή

ΔΤ 520a, 14/08/2002, 23:30, Συμβάντα

Ανακοίνωση

Περί Ω/20:00 αναχώρησε για την Τσεχία, ομάδα τριών πυροσβεστών της 2ης Ε.Μ.Α.Κ. Θεσσαλονίκης με 50 φορητές αντλίες. Από τον παραπάνω εξοπλισμό, 30 ηλεκτρικές φορητές αντλίες θα παραχωρηθούν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Πράγας από το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας, για την αντιμετώπιση της θεομηνίας.


Σοβαρά συμβάντα

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 06:10 σήμερα, στο 140ο χλμ της N.Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών, όταν το υπ' αριθμ. ΥΚΑ 4555 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας ROVER, συγκρούστηκε μετωπικά με το υπ' αριθμ. Χ 1651 Ι.Χ.Ε. ΤΑΧΙ, μάρκας MERCEDES. Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, ανασύρθηκαν νεκροί οι: Μήτσιου Δημήτριος, 46 ετών και Δούκας Βασίλειος, 40 ετών, οδηγοί των δύο οχημάτων αντίστοιχα, ενώ απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι οι: Χριστοδούλου Κων/νος, Αρμάος Ιωάννης, Μήτσιου Σωτηρία, επιβάτες του πρώτου οχήματος. Οι τραυματίες παραδόθηκαν σε ασθενοφόρα για τη διακομιδή τους στο Γ.Κ.Νοσοκομείο Κορίνθου.

Τραγικό θάνατο βρήκε, στις 12:45 σήμερα, στην οδό Ιδομενέως 19 στο Ηράκλειο Κρήτης ένα 12χρονο αγόρι, όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, παγιδεύτηκε σε ανελκυστήρα που λειτουργούσε σε γκαράζ αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσε αμέσως ένα όχημα με τρεις πυροσβέστες από την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς και ένα όχημα με έξι άνδρες από την 3η Ε.Μ.Α.Κ. Ηρακλείου, οι οποίοι αφού ανέσυραν νεκρό το άτυχο αγόρι, στη συνέχεια το παρέδωσαν σε ασθενοφόρο για την διακομιδή του στο ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η.