Επιστροφή

ΔΤ 524, 18/08/2002, 13:40, Συμβάντα

Έρευνες διεξάγονται από τις 07:20 σήμερα, στο ρέμα Φονιάς της νήσου Σαμοθράκης, για την ανεύρεση του Μπονέλη Ανδρέα τα ίχνη του οποίου χάθηκαν σήμερα το πρωί. Για την ανεύρεση του αγνοούμενου η Υπηρεσία μας έσπευσε στον τόπο του συμβάντος με ομάδα οκτώ πυροσβεστών του τοπικού κλιμακίου.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 07:30 σήμερα, στο 84ο χλμ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το υπ' αριθμ. ΚΥΚ-6585 Ι.Χ.Ε. παρέκκλινε της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο Καραΐσκος Θεόδωρος του Αθανασίου, 21ετών. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 10:45 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διπλό λεωφορείο του Ο.Α.Σ.Α., στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης και ενώ βρισκόταν σε κίνηση με πορεία προς Βάρκιζα, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Επισημαίνεται ότι στο λεωφορείο δεν επέβαιναν επιβάτες. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με δώδεκα πυροσβέστες. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς, διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.