Επιστροφή

ΔΤ 525, 20/08/2002, 23:00, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε στις 09:53΄ σήμερα, άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων, στο σταθμό του Η.Σ.Α.Π. στα Πευκάκια, όταν για αδιευκρίνιστους λόγους, έπεσε στις γραμμές του τραίνου και παρασύρθηκε από διερχόμενο συρμό. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με πλήρωμα 12 ανδρών, οι οποίοι ανέσυραν τον άτυχο άνδρα και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο "Αγία Όλγα".

Σε εμπρησμό, από αγνώστους με χρήση αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού, οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 03:45΄ σήμερα, σε γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού, στη πλατεία Αγ. Γεωργίου 11, στα Νέα Παλάτια Ωρωπού. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με επτά πυροσβέστες. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Οινοφύτων.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 16:54΄ σήμερα, στην Επαρχιακή Οδό Αριανών - Νέας Σάντας στο Νομό Ροδόπης, όταν από άγνωστη αιτία, το υπ' αριθμ. ΚΟΕ 3444. Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βράχο και να βρει τραγικό θάνατο ο Παπαδόπουλος Νικόλαος, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Οι τρεις πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με ένα όχημα, αφού ανέσυραν νεκρό τον άτυχο άνδρα, στην συνέχεια τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο για την μεταφορά του σε Νοσοκομείο.