Επιστροφή

ΔΤ 532, 28/08/2002, 23:30, Συμβάντα

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 06:45 σήμερα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 03:48, από άγνωστη αιτία, σε δασική έκταση, στην περιοχή Ντούνι, στη Σαλαμίνα. Για την αντιμετώπισή της κινητοποιήθηκαν άμεσα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις αποτελούμενες από 20 οχήματα με 60 πυροσβέστες καθώς και πεζοπόρο τμήμα 20 ατόμων, ενώ από αέρος επιχείρησαν δύο ελικόπτερα. Στην περιοχή παρέμειναν ισχυρές επίγειες δυνάμεις για αποφυγή τυχόν αναζωπυρώσεων. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από την πυρκαγιά καταστράφηκαν 30 στρέμματα πευκοδάσους. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Σοβαρά τραυματισμένος από την πτώση του σε φωταγωγό πολυκατοικίας, ανασύρθηκε ο Καπελιάρης Χαράλαμπος, 24 ετών, στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 117, στα Κάτω Πατήσια. Το ατύχημα συνέβη όταν ο άτυχος άνδρας από άγνωστη αιτία, έχασε την ισορροπία του πέφτοντας στο κενό από τον 4ο όροφο. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Ο τραυματισθείς παρεδόθη σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή του στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".

Έρευνες διεξάγονται από τις 14:00 σήμερα, στην περιοχή Προδρόμου του νομού Καρδίτσας για την ανεύρεση της Παπαευθυμίου Στέλλας του Γεωργίου, ετών 82, της οποίας τα ίχνη έχουν χαθεί από τις 23 Αυγούστου. Στις έρευνες για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης, μετέχει διασωστική ομάδα από την Π.Υ. Καρδίτσας και της 7ης Ε.Μ.Α.Κ.