Επιστροφή

ΔΤ 535, 31/08/2002, 23:55, Συμβάντα

Έρευνες διεξάγονται από τις 15:45 σήμερα, στην ευρύτερη περιοχή Παλαιοπαναγιάς και Ξηροκαμπίου, στον Δήμο Φάριδος, στο Νομό Λακωνίας, για τον εντοπισμό του Μπέρδου Δημητρίου του Ευαγγέλου, ετών 87, ο οποίος αγνοείται από τις 30 Αυγούστου. Για την ανεύρεση του ηλικιωμένου άντρα συστάθηκε ομάδα τεσσάρων πυροσβεστών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης. Οι έρευνες πρόκειται να συνεχιστούν αύριο, με το πρώτο φως της ημέρας.

Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας -αγνώστων λοιπών στοιχείων- στις 19:00 σήμερα, από το ρέμα του Φονιά, στη νήσο Σαμοθράκη. Την επιχείρηση για την ανάσυρσή του ανέλαβε ομάδα αποτελούμενη από 12 πυροσβέστες, εφοδιασμένους με κατάλληλο διασωστικό εξοπλισμό. Το σώμα του άντρα παραδόθηκε σε σκάφος του Λιμενικού για να μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη και στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 23:30 η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 22:10 σήμερα -από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- σε καταυλισμό τσιγγάνων, στην οδό Αγίου Όρους, στο Μαρούσι, με αποτέλεσμα να καούν τέσσερα παραπήγματα. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν άμεσα 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Την προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτίων που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθήνας.