Επιστροφή

ΔΤ 543, 09/09/2002, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:58 σήμερα, από άγνωστη αιτία, στο υπ'αριθμ. ΖΗΕ 6842 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας SEAT IBIZA, ιδιοκτησίας Ανδριόλα Ιωάννη, που ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Ατθίδων και Σοφοκλέους στην Καλλιθέα. Οι επτά πυροσβέστες που έφτασαν στον τόπο του συμβάντος με δύο οχήματα, έθεσαν αμέσως υπό έλεγχο την πυρκαγιά περιορίζοντας στο ελάχιστο τις ζημιές. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Σε άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία οφείλεται και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 18:30 χθες, στο υπ'αριθμ. ΥΧΥ 5593 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας SEAT IBIZA, ιδιοκτησίας Μπαρμπάτση Κωνσταντίνου, που ήταν σταθμευμένο σε δασική περιοχή του Άγιου Ιωάννη, στην Μάνδρα Αττικής. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τρεις πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με ένα όχημα. Για εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 04:20 σήμερα, στην οδό Ζέφυρου στο Παλαιό Φάληρο, όταν το υπ' αριθ. ΥΚΡ 8503 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, παρέκκλινε της πορείας του και στη συνέχεια προσέκρουσε στο προστατευτικό διάζωμα του δρόμου. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με 13 πυροσβέστες και ανέσυραν νεκρό έναν άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.