Επιστροφή

ΔΤ 544a, 10/09/2002, 23:55, Συμβάντα

Νεκρός μεταφέρθηκε, στις 12:30΄ σήμερα, ο Διολίτσης Σπυρίδων του Κων/νου, 43 ετών, από δύσβατη περιοχή, στο Δ/Δ Παρθενίου του Δήμου Κορυθίου, στο Νομό Αρκαδίας. Η συνδρομή της Υπηρεσίας μας ζητήθηκε από τους οικείους του άτυχου άνδρα όταν διαπίστωσαν ότι αυτός είχε βρει θάνατο από παθολογικά αίτια στην ανωτέρω περιοχή και ήταν αδύνατη η μεταφορά του σε Νοσοκομείο. Στην επιχείρηση ανάσυρσης έλαβαν μέρος τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα, οι οποίοι παρέδωσαν τη σορό σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή στο Π.Γ. Νοσοκομείο Τρίπολης.

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 18:43΄ σήμερα, στην οδό Μεγαρίδος στον Ασπρόπυργο, όταν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας ΒΜW με αριθμό κυκλοφορίας V198ILC, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να βγει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί μετωπικά με το υπ' αριθ. ΚΗΙ 3439 απορριμματοφόρο Ι.Χ φορτηγό του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής. Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκαν τραγικό θάνατο οι τρεις επιβάτες του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και τραυματίστηκε σοβαρά ο τέταρτος. Οι επτά πυροσβέστες που μετέβησαν στον τόπο του συμβάντος με τρία οχήματα ανέσυραν νεκρούς τους: Κονταξάκη Αναστάσιο, 47 ετών, Φουστέρη Φραγκούλη, 55 ετών και ένα άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ενώ βαριά τραυματισμένο απεγκλώβισαν τον Κονταξάκη Στράτο, 22 ετών. Οι σοροί των νεκρών και ο τραυματίας παραδόθηκαν σε ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. και μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας.

Τραγικό θάνατο βρήκε στις 18:46΄ σήμερα, σε κτίριο όπου εργαζόταν, ο Σιγάλας Γεώργιος, του Ιωάννη, 44 ετών, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 102, στο Δήμο Αμπελακίων, στη Σαλαμίνα. Ο άτυχος εργάτης καταπλακώθηκε από τμήμα της τσιμεντένιας πλάκας του μπαλκονιού, το οποίο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών που εκτελούνταν στο κτίριο. Η Υπηρεσία μας μετέβη στον τόπο του συμβάντος με 20 πυροσβέστες με έξι πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν τη σορό του άνδρα και στη συνέχεια αυτή μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας.