Επιστροφή

ΔΤ 547, 14/09/2002, 11:15, Συμβάντα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο 34ο χλμ της επαρχιακής οδού Άρτας - Σκουλικαριάς, πλησίον του χωριού Χελώνα, στο Δ/Δ Πέτρας, στο δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, στον νομό Άρτας όταν το FIAT TIPO με αριθμό κυκλοφορίας ΑΤΑ 5352, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, παρέκκλινε της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα βάθους 55 μέτρων. Νεκρός είναι ο Γεώργιος Πανής του Αλεξάνδρου ετών 40, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις επιβάτες του ΙΧΕ, Τσάκαλος Κων/νος, ετών 45, Γεωργόπουλος Βασίλειος, ετών 3, Τάτσης Ευάγγελος ετών 26 και Καρατσόλα Βασιλική ετών 31, ανασύρθηκαν τραυματισμένοι. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Επίσης, τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 00:30 σήμερα, στο 11ο χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών, όταν το Ι.Χ.Ε όχημα με αριθμό κυκλοφορίας ΖΖΙ 8194 συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με υπ' αριθμ. ΚΤΤ 1137 φορτηγό ψυγείο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του Ι.Χ.Ε., Βασιλόπουλος Βασίλειος του Κων/νου. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα. Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Έρευνες διεξάγει -από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα- μια ομάδα αποτελούμενη από εννέα πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου και πέντε πυροσβέστες με δύο διασωστικούς σκύλους από την 3η Ε.Μ.Α.Κ., στο χωριό Κρούστας, στον δήμο Αγίου Νικολάου του νομού Λασιθίου Κρήτης, για τον εντοπισμό της Βάρδα Φωτεινής του Γεωργίου, 87 ετών, για την εξαφάνιση της οποίας η Υπηρεσία μας ενημερώθηκε στις 21:50 χθες.