Επιστροφή

ΔΤ 607, 05/12/2002, 09:30, Συμβάντα

Σοβαρά συμβάντα

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν χθες σε όλη τη χώρα είχαν ως αποτέλεσμα, να πλημμυρίσουν υπόγεια και ισόγεια καταστημάτων και να πέσουν δέντρα σε διάφορες περιοχές. Συγκεκριμένα στο Δήμο Χρυσούπολης του Νομού Καβάλας, η Υπηρεσία μας δέχθηκε δεκαεπτά (17) κλήσεις για παροχή βοηθείας, στην Λευκάδα στο Δ.Δ. Νυδρίου είκοσι τρεις (23) κλήσεις και στα Καρδάμυλα της νήσου Χίου οκτώ (8). Στην περιοχή αυτή τα σωστικά συνεργεία απεγκλώβισαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες από το πλημμυρισμένο σπίτι τους και τις μετέφεραν στο γηροκομείο Καρδάμυλων. Τέλος, στο Νομό Αττικής η Υπηρεσία μας δέχτηκε δέκα (10) κλήσεις για κοπή δέντρων.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε την χθες και Ω/18:16 σε ισόγειο συνεργείο μοτοσικλετών στην οδό Πριγκιποννήσων 16-18 στην περιοχή του Γκύζη. Από την πυρκαγιά υπέστησαν ζημιές έξι (6) μοτοσικλέτες, ανταλλακτικά, βιβλία και μια ταμειακή μηχανή. Στο συμβάν έλαβαν μέρος έντεκα Πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά πριν αυτή πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Π.Υ. Αθηνών.

Ολοσχερώς καταστράφηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΧ-2492 μάρκας BMW στην οδό Κ. Βάρναλη 42-46 στην Μεταμόρφωση, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σήμερα και Ω/02:00. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν πέντε Πυροσβέστες με δύο οχήματα οι οποίοι με χρήση αφρού έκαναν πλήρη κατάσβεση. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Π.Υ. Αθηνών.