Επιστροφή

ΔΤ 611, 10/12/2002, 23:50, Συμβάντα

Σοβαρά συμβάντα

Αίσιο τέλος είχε στις 17:30 σήμερα, η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό δύο καλογριών σε ορεινή περιοχή της Θάσου. Οι ανωτέρω εγκλωβίστηκαν στις 09:30 περίπου στην Ι.Μ. Αγ. Παντελεήμονα λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης που επικρατούσε στην περιοχή . Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, με τη συνδρομή ενός ελικοπτέρου του Ε.Σ. το οποίο και μετέφερε τις μοναχές σε ασφαλές σημείο.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις 08:20 σήμερα, σε οικία στη θέση Γρίπιλο στο Δ/Δ Κέδρα Δήμου Ασπροπύργου με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Καρπενησίου.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 10:40' σήμερα, στην οδό Αναγεννήσεως στην Μεταμόρφωση. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν το υπ' αριθμ ΖΖΧ 7301 Ι.Χ. φορτηγό, ιδιοκτησίας του Κατσικώστα Ευθυμίου, παρέσυρε γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία διερχόταν πεζή τον δρόμο. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν για παροχή βοήθειας τέσσερις πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα οι οποίοι απεγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα από τα συντρίμμια του οχήματος.

'Άκαρπες απέβησαν για πέμπτη συνεχή ημέρα οι έρευνες που διεξάγονται στην περιοχή της Ρεντίνας Θεσσαλονίκης , για την ανεύρεση του Δ.Ε.Α. Καταδρομών Μιμιλίδη Αχιλλέα . Η τετραμελής ομάδα αυτοδυτών της 2ης Ε.Μ.Α.Κ. που συμμετέχει στις έρευνες, θα συνεχίσει τις προσπάθειές της με το πρώτο φως της ημέρας.