Επιστροφή

ΔΤ 615, 14/12/2002, 18:00, Συμβάντα

Σοβαρά συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε στη 01:40 σήμερα, στο 1ο χιλ. της επαρχιακής οδού Νέας Κίου - Ναυπλίου. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν το υπ' αριθμ. ΑΡΗ 3847 μάρκας FORD FOCUS εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι επιβαίνοντες Τζαβέλας Χρήστος 17 ετών, Ξυξής Γεώργιος 18 ετών και να τραυματιστεί ο 17χρονος Τρίλλας Σπύρος. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν τους νεκρούς και τον τραυματία και τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β για την διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους.

Νεκρός ανασύρθηκε στις 10:24 σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή του Μοναστηρακίου στο νομό Φωκίδας, ο Τρύψας Ανδρέας του Βασιλείου, 66 ετών. Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν το υπ΄ αριθμό ΑΧΝ 2709 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας BMW, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία παρέκκλινε της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 150 μέτρων και στη συνέχεια στη θάλασσα. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα, οι οποίοι ανέσυραν τον νεκρό σε αλιευτική λέμβο και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Σοβαρά τραυματισμένη από φωταγωγό 3όροφης πολυκατοικίας, ανασύρθηκε η Κοτσερίδου Μαρία 18 ετών, στην οδό Λήμνου 1 στην Κομοτηνή. Το ατύχημα συνέβη όταν η άτυχη γυναίκα από άγνωστη αιτία, έχασε την ισορροπία του πέφτοντας στο φρεάτιο φωταγωγού από την ταράτσα της οικοδομής. Στην επιχείρηση ανάσυρσης έλαβαν μέρος πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα. Η τραυματίας παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή της στο Γ.Κ.Ν.Ν Κομοτηνής.