Επιστροφή

ΔΤ 616, 15/12/2002, 11:30, Συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε στις 18:20΄ χθες, στο 26ο χιλ. επαρχιακής οδού Ξάνθης- Ερασμίου. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν το υπ' αριθμ. ΑΗΕ-6162 Ι.Χ.Φορτηγό παρέκκλινε της πορείας του και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η Μπουτζώνη Αποστολία του Θεοδοσίου, 51 ετών και να τραυματιστεί ο Μπουτζώνης Αθανάσιος του Αντωνίου, 54 ετών. Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν την νεκρή και τον τραυματία και τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρα για την διακομιδή τους σε Νοσοκομείο.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 19:10΄ χθες, στην Γέφυρα της Χαλκίδας, όταν τo υπ' αριθμ. ΥΧΜ-9388 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας RENAULT 19, συγκρούστηκε με το υπ' αρίθμ. ΖΚΙ-1165, μάρκας HYUNDAI ELANDRA, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο Φιλιππίδης Θωμάς, 65 ετών, οδηγός του πρώτου οχήματος και να τραυματιστούν οι: Φιλιππίδης Νικόλαος και Νάσιου Αικατερίνη, επιβαίνοντες στο πρώτο όχημα, καθώς και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, Λουτέρης Κων/νος. Στην επιχείρηση του απεγκλωβισμού έλαβαν μέρος πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι παρέδωσαν τον νεκρό και τους τραυματίες σε ασθενοφόρα για την διακομιδή τους στο Γ.Ν.Ν. Χαλκίδας.

Τραγικό θάνατο βρήκε στις 22:10΄ χθες, στο 10ο χιλ. της επαρχιακής οδού Ρόδου-Λίνδου, στην θέση Τσαΐρι, ο Ματθαίος Νικόλαος του Γεωργίου. Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν το υπ' αριθμ. ΡΟΚ-4904, μάρκας SEAT IBIZA, το οποίο οδηγούσε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, παρέκκλινε της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι. Τον άτυχο άνδρα ανέσυραν τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο για την διακομιδή του στο Γ.Κ.Ν. Ρόδου.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:50΄ σήμερα το πρωί σε ισόγειο χώρο κτιρίου όπου στεγάζονται γραφεία του Κ.Κ.Ε., στην οδό Μεσολογγίου 10, στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, με μικρές ευτυχώς υλικές ζημιές. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 06:20΄ σήμερα, στο 223ο χιλ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, όταν τo υπ' αριθμ. ΖΜΤ-7048 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας OPEL ASTRA, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με την υπ' αριθμ. SK 809 GD νταλίκα, ενώ αυτή επιχειρούσε αναστροφή πάνω στην Εθνική οδό. Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκε τραγικό θάνατο ο Μπάμπαλης Βασίλειος του Ευαγγέλου, 29 ετών και τραυματίστηκε ο Φλώρος Ευάγγελος του Ελευθερίου, 25 ετών, επιβάτες του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Στην επιχείρηση του απεγκλωβισμού τους έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με έξι πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι και παρέδωσαν τους άτυχους άνδρες σε ασθενοφόρα για την διακομιδή τους στο Γ.Ν. Λαμίας.