Επιστροφή

ΔΤ 618, 17/12/2002, 08:00, Συμβάντα

Σοβαρά συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 20:28 χθες, στη συμβολή των οδών Δυρραχίου και Λεωφόρου Κηφισού, επί της γέφυρας Ροσινιόλ, όταν το υπ΄αρίθμ. ΥΕΚ 1748 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας Κωνσταντοπούλου Κανέλλας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στα παρακείμενα του οδοστρώματος προστατευτικά κιγκλιδώματα. Οι εφτά πυροσβέστες που έφτασαν στον τόπο του συμβάντος με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ανέσυραν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου νεκρό έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 21:25 χθες στο 40ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν το υπ' αριθμό ΥΕΧ-1514 τουριστικό λεωφορείο, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με το υπ' αριθμ. ΑΜΑ-1023 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο Θεοφιλόπουλος Σταύρος του Χαράλαμπου, 19 ετών. Το λεωφορείο οδηγούσε ο Νεραντζί Γκομούντ του Κυριάκου, ετών 38 και εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Τίρανα, μεταφέροντας 38 αλβανούς υπηκόους. Η υπηρεσία μας επενέβη στον τόπο του συμβάντος με εννέα οχήματα και 24 πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν με χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων, σοβαρά τραυματισμένους τον οδηγό και τη συνοδηγό του Ι.Χ.Ε. Θεοφιλοπούλου Χριστίνα του Χαράλαμπου ετών 18, καθώς και άλλους έντεκα επιβάτες του λεωφορείου εκ των οποίων πέντε σοβαρά τραυματισμένους και στη συνέχεια τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρα για την διακομιδή τους σε Νοσοκομεία.

Πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε στις 00:29 σήμερα, στο υπ΄ αριθμό ΔΟΚ- 3184 μάρκας VOLKSWAGEΝ Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας Κοσούγα Ιγνάτιου του Ιωάννη το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στην οδό Νικηταρά 1 στη Βούλα. Πλησίον του αυτοκινήτου, βρισκόταν σταθμευμένο επίσης το υπ' αριθμ. ΖΥΙ-3333 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, του ιδίου ιδιοκτήτη το οποίο από την πυρκαγιά υπέστη μικρές ζημιές στο εξωτερικό του μέρος. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με εννέα πυροσβέστες, ενώ για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.