Επιστροφή

ΔΤ 619, 20/12/2002, 22:50, Συμβάντα

Σοβαρά συμβάντα

Σώα διασώθηκε η Μπορδόκα Αικατερίνη, 64 ετών από τη βεράντα φλεγόμενου διαμερίσματος 1ου ορόφου, στην οδό Μάγερ 5, στην Πλατεία Βάθης. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:55 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και οι 15 πυροσβέστες που μετέβησαν στο συμβάν με πέντε οχήματα απεγκλώβισαν υγιέστατη την ηλικιωμένη με βραχιονοφόρο όχημα και περιόρισαν άμεσα την πυρκαγιά, αποτρέποντας την επέκτασή της σε παρακείμενα διαμερίσματα. Για εξακρίβωση των αιτίων που προκάλεσαν την πυρκαγιά, προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής.

Νεκρός βρέθηκε στις 19:00 σήμερα, ο 92χρονος Μυλωνάς Νικόλαος, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου της οδού Μετεώρων 11, στην Αγία Αικατερίνη της Θεσσαλονίκης. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο διαμέρισμα και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, οι τέσσερις πυροσβέστες εντόπισαν τον ηλικιωμένο νεκρό, τον μετέφεραν εκτός του διαμερίσματος και τον παρέδωσαν σε ιατροδικαστή ο οποίος απέδωσε τον θάνατο σε ασφυξία από εισπνοή καπνών. Για εξακρίβωση των αιτίων που προκάλεσαν την πυρκαγιά, προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης.

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 17:45 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε συνεργείο επισκευής λεωφορείων, στην περιοχή Δερβενιό της Θεσσαλονίκης. Στο συμβάν μετέβησαν 14 οχήματα με 40 πυροσβέστες, οι οποίοι έδωσαν δίωρη μάχη με τις φλόγες και κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στον χώρο του συνεργείου, προφυλάσσοντας τα παρακείμενα κτίρια. Στον τόπο του συμβάντος παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς. Για να εξακριβωθούν τα αιτία, θα διενεργηθεί προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 07:30 σήμερα, σε κέντρο διασκέδασης ιδιοκτησίας Συμεών Ξενίδη, στην οδό 1ης Μεραρχίας 29, στην Ελασσόνα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές στην έκτασης 120 τ.μ. επιχείρηση. Στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς η οποία τέθηκε υπό έλεγχο μία ώρα αργότερα χωρίς να επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους, έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας.