Επιστροφή

ΔΤ 620, 21/12/2002, 13:00, Συμβάντα

Απανθρακωμένη ανασύρθηκε στις 05:05 σήμερα, η Σπίνου Μαρία, 75 ετών, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε ισόγεια οικία όπου διέμενε, στην οδό Κεφαλληνίας 13 και Ιονίου Πελάγους, στα Άνω Λιόσια. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με δώδεκα πυροσβέστες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντόπισαν τη νεκρή στο πάτωμα της οικίας. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε στις 07:35, σήμερα, στην Επαρχιακή οδό Σταυρού - Κρύας βρύσης, στην Αλεξάνδρεια. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν το υπ' αριθμ. ΕΕΗ 1829 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παρέκκλινε της πορείας του και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο ο Καρακασογλου Σταύρος 43 ετών και η κόρη του, Καρακασογλου Μαρία 3 ετών, ενώ τραυματίστηκε η σύζυγος του, Ιντζέ Παρθένα, ετών 39. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν τους νεκρούς και τη τραυματία και τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 17:45 χθες, σε βιοτεχνία κατασκευής αμαξωμάτων, στην περιοχή Ευκαρπίας, έναντι "ΤΙΤΑΝ", στη Θεσσαλονίκη. Η βιοτεχνία στεγαζόταν στο ισόγειο του διώροφου κτιρίου και λόγω των εύφλεκτων υλικών πήρε γρήγορα διαστάσεις και επεκτάθηκε σε διπλανό κτίριο που λειτουργούσε ως έκθεση βιοτεχνίας κουφωμάτων. Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν και στις δύο επιχειρήσεις. Στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς, έλαβαν μέρος 45 πυροσβέστες και 19 πυροσβεστικά οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης

Απεγκλωβισμός έξι ατόμων από το οροπέδιο " Καθαρό " του Ν. Λασιθίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 01:20, από τους πυροσβέστες της Π.Υ Αγ. Νικολάου, όταν αυτοί είχαν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητα τους, που είχαν ακινητοποιηθεί λόγω της έντονης χιονόπτωσης που επικρατούσε στη περιοχή.