Επιστροφή

ΔΤ 626, 01/01/2003, 19:00, Συμβάντα

Νεκρό ανασύρθηκε στις 15:35 σήμερα, αγόρι δεκαοκτώ μηνών από την κοίτη του ποταμού Ενιππέα, στο ΔΔ Βλόχου του Δήμου Παλαμά, στο νομό Καρδίτσας. Το δυστύχημα συνέβη όταν το υπ' αριθμόν ΡΙΡ 4769 αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας ΤΟΥΟΤΑ που οδηγούσε ο πατέρας του αβάπτιστου Κων/νος Μπαντής του Ιωάννη, 23 ετών, για άγνωστο λόγο ξέφυγε της πορείας του και κατέπεσε στην κοίτη του ποταμού, παγιδεύοντας το βρέφος. Στο συμβάν μετέβησαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα οι οποίοι απεγκλώβισαν το άτυχο αγοράκι. Στο όχημα επέβαιναν επίσης η μητέρα του βρέφους Αργυρώ Μπαντή και ο Παναγιώτης Χαρίτος οι οποίοι εξήλθαν σώοι από το όχημα πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής εξόδου.

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, θα οδηγηθεί από τους άνδρες του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, αλλοδαπός εργάτης 37 ετών, κάτοικος Καλαμάτας, ο οποίος ομολόγησε ότι την 31/12/2002 προξένησε με χρήση εύφλεκτου υγρού πυρκαγιά σε ισόγεια οικία 60 τμ, ιδιοκτησίας Μπετιχαβή Γεωργίου με ενοικιαστή τον FRANCACHE VASILE του VICTOR, στο ΔΔ Ασπροχώματος του Δήμου Καλαμάτας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 07:45 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διαμέρισμα 95τμ στον 3ο όροφο της οδού Δελφών 5, στο Δήμο Αμαρουσίου Αττικής. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς η οικία ιδιοκτησίας Αλεξάκη Ευανθίας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά οχήματα με 22 πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν άμεσα υπό έλεγχο την πυρκαγιά, αποτρέποντας τον κίνδυνο εξάπλωσής της στα παρακείμενα διαμερίσματα. Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.