Επιστροφή

ΔΤ 630, 05/1/2003, 13:00, Συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 04:25΄ σήμερα, στο 4ο χιλ. της Λεωφ. Λαυρίου, στην Παιανία. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν τo υπ' αριθμ. ΟΗ 3997 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA, παρέκκλινε της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το υπ' αριθμ. ΖΗΟ 1187 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τύπου JEEP, πάνω στο οποίο προσέκρουσε στη συνέχεια το υπ' αριθμ. ΖΥΗ 27 δίκυκλο, μάρκας HONDA, που ακολουθούσε. Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκαν τραγικό θάνατο τα δύο νεαρά άτομα που επέβαιναν στο πρώτο Ι.Χ.Ε. αυτ/το, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ενώ τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες στο δεύτερο Ι.Χ.Ε. αυτ/το καθώς και στο δίκυκλο, επίσης αγνώστων στοιχείων. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με έντεκα πυροσβέστες, οι οποίοι και παρέδωσαν νεκρούς και τραυματίες σε ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή τους στο Νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός".

Σε εμπρησμό με χρήση εύφλεκτου υγρού οφείλεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε:
1. στις 04:05΄ σήμερα, στο υπ' αριθμ. ΖΥΗ 3086 Ι.Χ.Ε. αυτ/το, ιδιοκτησίας Σεβαστέλη Ιωάννη, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Γκούρα 16, στο Μενίδι. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν επτά πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.
2. στις 05:52΄ σήμερα, στο υπ' αριθμ. ΥΒΗ 3342 Ι.Χ.Ε. αυτ/το, ιδιοκτησίας ΤΣΟΑΝ ΚΑΜΠΑΣ ΑΛΙ, που ήταν σταθμευμένο στην συμβολή των οδών Κλεμανσώ και Μουραιή, στο Ν. Κόσμο. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το Ι.Χ.Ε. αυτ/το. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι άνδρες. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.