Επιστροφή

ΔΤ 631, 07/1/2003, 08:30 , Συμβάντα

Ελαφρά τραυματισμένος και εμφανώς σοκαρισμένος ανασύρθηκε, στις 05:15 από τάφρο βάθους 15 μέτρων και πλάτους 10 μέτρων περίπου, στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας κοντά σε εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ, στο Άνω Χαλάνδρι, ο Αναστάσιος Καρέτσος, 33 ετών, όταν το υπ'αριθμ. Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, έπεσε μέσα στην τάφρο που δημιουργήθηκε από αιφνίδια καθίζηση του οδοστρώματος. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν αμέσως δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν τον νεαρό άνδρα για να μεταφερθεί στη συνέχεια με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών. Στον τόπο του ατυχήματος παραμένει ένα πυροσβεστικό όχημα, ενώ η προσπάθεια για την ανάσυρση του Ι.Χ.Ε. από ειδικό γερανοφόρο όχημα που βρίσκεται στο συμβάν, θα ξεκινήσει μόλις το έδαφος σταματήσει να υποχωρεί.

Νεκρός βρέθηκε, στις 22:00 χθες, στην ορεινή περιοχή Άνω Ξυφαριάνικα, στο Δ/Δ Αρεοπόλεως του Δήμου Οίτυλου, ο Αναπλιώτης Παναγιώτης του Θεοδώρου, κάτοικος Αρεόπολης. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 18:45 για συνδρομή στις προσπάθειες εντοπισμού του άτυχου άνδρα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί. Αμέσως συγκροτήθηκε διασωστική ομάδα, αποτελούμενη από έξι πυροσβέστες, οι οποίοι εντόπισαν και ανέσυραν τη σωρό του και στη συνέχεια την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο για την διακομιδή του στο Νοσοκομείο Αρεόπολης, όπου θα διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τις 04:23 σήμερα, στο υπ' αριθμ. ΖΖΤ 3686 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας Γιαννουλάκη Ευστρατίου, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Δελφών και Νικίου, στο Αιγάλεω. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα. Προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.