Επιστροφή

ΔΤ 636, 15/01/2003, 12:20 , Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε χθες στις 22:53΄, άνδρας αγνώστων στοιχείων, από το λιμάνι του Πειραιά, κοντά στον Άγιο Διονύσιο. Το δυστύχημα συνέβη όταν το υπ' αρίθμ. ΥΚΝ 4855 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας MAZDA, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε στην θάλασσα. Του συμβάντος επιλήφθηκαν έξι πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και άνδρες του Λιμενικού Σώματος. Ο νεκρός παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή του στο "Τζάνειο" Νοσοκομείο.

Απανθρακωμένος βρέθηκε στις 04:50΄ χθες, ο Κωστακόπουλος Βασίλειος του Όθωνα 85 ετών, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε πυρκαγιά στην διώροφη κατοικία, όπου διέμενε, στο Δ/Δ Πολυθέας, του Δήμου Αετού στον Νομό Μεσσηνίας. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς η κατοικία, ενώ οι έξι πυροσβέστες που έφτασαν στον τόπο του συμβάντος, ύστερα από πολύωρη μάχη με τις φλόγες, κατέσβεσαν την πυρκαγιά και ανέσυραν τη σωρό του ηλικιωμένου. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γαργαλιάνων.

Σταμάτησαν οι έρευνες για την ανεύρεση του Θεοδοσιάδη Ζήση του Ιωάννη, 23 ετών, κάτοικος Διδυμοτείχου του νομού Έβρου, ο οποίος αγνοείται από τις 10 Ιανουαρίου 2003. Η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε για την εξαφάνιση του νεαρού στις 13-1-2003 και αμέσως έσπευσαν προς αναζήτησή του πέντε πυροσβέστες, διεξάγοντας έρευνες στην τεχνητή λίμνη του Δ/Δ Άβαντος, στο Δήμο Αλεξανδρούπολης.