Επιστροφή

ΔΤ 639, 18/01/2003, 10:00, Συμβάντα

Νεκρός εντοπίστηκε τελικά ο Κουρέτας Γεώργιος του Νικόλαου, 55 ετών, στις 14:55 χθες, στην θέση Λακώματα, στην περιοχή Μανταίικα του Δήμου Φαλάνθου στο Ν. Αρκαδίας, όπου είχε πάει για κυνήγι. Η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε για την εξαφάνιση του άνδρα το πρωί της 15ης Ιανουαρίου. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του, έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, καθώς και δύο πυροσβέστες από την 1η Ε.Μ.Α.Κ. με δύο ανιχνευτικούς σκύλους.

Σταμάτησαν οι έρευνες για την ανεύρεση του Γκαράνη Νικολάου, 49 ετών, οι οποίες είχαν ξεκινήσει στις 12 Ιανουαρίου, στην περιοχή του Δ/Δ Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στις εκβολές του Γαλλικού ποταμού, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε πάει για κυνήγι. Στις έρευνες έλαβαν μέρος δύο πυροσβεστικά οχήματα εκ των οποίων ένα ερπυστριοφόρο, καθώς και οκτώ πυροσβέστες από την 2η Ε.Μ.Α.Κ. μαζί με δύο ανιχνευτικούς σκύλους.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:43΄ χθες, στον 5ο και 6ο όροφο πολυκατοικίας όπου στεγάζονται, ένα γραφείο το οποίο ενοικιάζει ο Τσουμτσίδης Γεώργιος και μια αποθήκη δερμάτινων ειδών, ιδιοκτησίας Κεραμίδα Γεωργίου αντίστοιχα, στη συμβολή των οδών Ερμού 77 και Αθηνάς, στο κέντρο της πόλης. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν 25 πυροσβέστες με δέκα πυροσβεστικά οχήματα. Προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:23΄ σήμερα, από άγνωστη αιτία, στο άνευ αριθμού κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. μάρκας ZASTAVA, που ήταν σταθμευμένο στην συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Πήγασου, στο Καματερό. Από την πυρκαγιά το όχημα δεν υπέστη σοβαρές ζημιές. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν οκτώ πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:52΄ σήμερα, στο υπ' αριθμ. YBT 5076 Ι.Χ.Ε. αυτ/το ιδιοκτησίας Ιρίκου Αγκίμ, αλβανικής Υπηκοότητας, στην οδό Ηρακλέους 15 στο Ν. Κόσμο. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές στο παραπάνω όχημα ενώ προκλήθηκαν μικρές ζημίες στα παρακείμενα υπ' αριθμ. YN 7348, YZI 9587, ΕΕ 1591, ΥΚΚ 1242, ΥΒΝ 5306 και ΥΑΑ 7403 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με εννέα άνδρες. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Νεκρός ανασύρθηκε στις 07:40΄ σήμερα, ο Καπιτανίντης Βασίλ του Λιβίου 20 ετών, από την κοίτη χειμάρρου, στο Δ/Δ Καλαμακίου του Δήμου Λουτρακίου. Ο άτυχος νέος περεσύρθη από διερχόμενο αυτοκίνητο στο ύψος του 72ου χλμ της Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα.