Επιστροφή

ΔΤ 644, 24/01/2003, 10:00, Συμβάντα

Ειδοποιήθηκε, στις 10:20 χθες, η Υπηρεσία μας για την εξαφάνιση του Χαλικιόπουλου Ελευθερίου του Σπυρίδωνα, 70 ετών. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου διεξάγονται στην θέση Σέσι στο Κορωπί Αττικής και συμμετέχουν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, καθώς και δύο πυροσβέστες από την 1η Ε.Μ.Α.Κ. με δύο ανιχνευτικούς σκύλους.

Νεκρός ανασύρθηκε από την κοίτη χειμάρρου, στις 20:40 χθες, ο Βόλετζικ Δημήτριος του Νικολάου 78 ετών, τούρκικης καταγωγής, στη θέση Καραβούλια του Δήμου Καλλονής, στο νομό Λέσβου. Η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 20:00 χθες από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία είχε ήδη εντοπίσει τον άτυχο άνδρα και αμέσως έσπευσαν δύο πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν τη σωρό του ηλικιωμένου και στη συνέχεια τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή του στο Κέντρο Υγείας Καλλονής.

Προβλήματα προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν εχθές το βράδυ, στο Δ/Δ Περάματος, του Δήμου Γέρας, στη νήσο Λέσβο. Η υπηρεσία μας δέχθηκε συνολικά 10 κλήσεις για παροχές βοηθείας (αντλήσεις υδάτων από υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων). Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων συγκροτήθηκαν οκτώ συνεργεία και έλαβαν μέρος 20 πυροσβέστες από την Π.Υ. Μυτιλήνης .