Επιστροφή

ΔΤ 654, 02/02/2003, 14:00, Συμβάντα

Σώοι εντοπίστηκαν στο πρώτο καταφύγιο του οροπεδίου των Τρικάλων σήμερα και περί Ω/04:10 οι τρεις ορειβάτες, Μαρτάκης Θεόδωρος, Πρίντεζης Γεώργιος και Μπαλκάμου Ζωή οι οποίοι αγνοούνταν από χθες το πρωί στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας. Στην επιχείρηση ανεύρεσης έλαβαν μέρος πέντε πυροσβέστες της τοπικής υπηρεσίας και τρεις πυροσβέστες από την 1η Ε.Μ.Α.Κ. με ένα ειδικό διασωστικό ερπυστριοφόρο όχημα.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 02:44 σήμερα, επί της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών ΔΑΦΝΙ, όταν το υπ' αριθμ. ΥΟΖ-4626 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρέκκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Από τα συντρίμμια του αυτοκίνητου απεγκλωβίστηκε νεκρός ένας άντρας, αγνώστων στοιχείων. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Νεκρή εντοπίστηκε στις 08:40 σήμερα, η Τζεδάκη Μαρία 84 ετών, στην περιοχή Αγία Μαρίνα-Τσαλικάκη του νομού Ηρακλείου. Η άτυχη ηλικιωμένη αγνοούταν από το πρωί της 1ης Φεβρουαρίου. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 03:15 σήμερα και αμέσως έσπευσαν, προς αναζήτηση της αγνοούμενης, τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα.