Επιστροφή

ΔΤ 655, 03/02/2003, 22:30, Εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 3 Φεβρουαρίου 2003, στο Ξενοδοχείο "DIVANI CARAVEL", η καθιερωμένη ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πυροσβεστικού Σώματος.
Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Παναγιώτης Φούρλας, στην ομιλία του έκανε μια σύντομη ανασκόπηση στους παράγοντες που επέφεραν τη μετεξέλιξη του Σώματος σε κύριο φορέα της πολιτικής προστασίας της χώρας και στη συνέχεια, αφού εξέφρασε την ευαρέσκειά του προς το σύνολο των συναδέλφων για τις υπηρεσίες που προσέφεραν το 2002, διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι "Παρά τις όποιες επιτυχίες και το επίπεδο παροχής υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο, τόσο ο ίδιος, όσο και το σύνολο των υπαλλήλων, δεν εφησυχάζουμε. Η πολύχρονη πλέον πείρα που έχουμε αποκτήσει, μας επιβάλλει να εντείνουμε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες μας. Βασική προτεραιότητα που για το Πυροσβεστικό Σώμα αποτελεί πρόκληση και στοίχημα, είναι η περαιτέρω διεύρυνση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών".
Ακολούθησε τελετή κατά την οποία, μέσα σε ιδιαίτερα συγκινησιακή φόρτιση, απονεμήθηκε από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Μιχαήλ Χρυσοχοίδη, το Μετάλλιο του Αριστείου Ανδραγαθίας στον Υποπυραγό Άγγελο Μπαρμπαγιάννη για τον ηρωισμό, το θάρρος και την αυτοθυσία που επέδειξε στη δασική πυρκαγιά της Χίου στις 28-7-1999.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλος, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Μιχαήλ Χρυσοχοΐδης, η Υφυπουργός Υγείας και Πρόνοιας κ. Ελπίδα Τσουρή, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Κων/νος Γείτονας, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μειμαράκης, Βουλευτές, εκπρόσωποι των κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Σώματος και άλλοι επίσημοι.