Επιστροφή

ΔΤ 656a, 05/02/2003, 23:30, Συμβάντα

Νεκροί βρέθηκαν τελικά οι Πάτσης Παναγιώτης του Γεωργίου ετών 52 και Πάτσης Γεώργιος του Παναγιώτη ετών 6, σήμερα και περί Ω/15:30, στο υπ' αριθμ. ΥΑΧ-7782 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που είχε παρασυρθεί από τον ποταμό Αχέροντα, στο Δ.Δ. Καστρίου του Δήμου Φαναρίου, του Νομού Πρεβέζης. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν εννέα πυροσβέστες και επταμελής ομάδα της 5ης Ε.Μ.Α.Κ., με επτά πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι μετά από πολύωρη έρευνα στην κοίτη του ποταμού, εντόπισαν το αυτοκίνητο σε βάθος τριών μέτρων και απεγκλώβισαν του δύο άτυχους. Οι σοροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κατάστημα εμπορίου μοτοσικλετών στο, ισόγειο τριώροφης πολυκατοικίας, σήμερα και περί Ω/19:15 στην οδό Μηδείας 54 στον Περισσό, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν πέντε μοτοσικλέτες και ανταλλακτικά μηχανών. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 13 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα οι οποίοι κατάσβεσαν την πυρκαγιά πριν αυτή προλάβει και επεκταθεί και στους υπόλοιπους ορόφους του κτιρίου. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Νεκρός βρέθηκε σήμερα και περί Ω/13:40 ο Γκατζούνης Αντώνιος του Λαζάρου ετών 57 στα νερά του ποταμού "Μαυρονέρι" στη θέση Νησέλι στην Νέα Έφεσο Πιερίας. Στον τόπο του συμβάντος μετέβηκαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα οι οποίοι ανέσυραν τον άτυχο άνδρα και παρέδωσαν τη σορό του σε ασθενοφόρο για την διακομιδή του σε νοσοκομείο.