Επιστροφή

ΔΤ 662, 13/02/2003, 09:20, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε τελικά στις 14:10' χθες ο Νάκος Δημήτριος του Ιωάννη, 68 ετών, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 6-02-2003, από απόκρημνη χαράδρα βάθους 200 μέτρων περίπου, στην περιοχή Αυγό, του νομού Ξάνθης. Στην επιχείρηση ανάσυρσής του ηλικιωμένου έλαβαν μέρος δύο οχήματα με δέκα πυροσβέστες, οι οποίοι τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β για την διακομιδή του στο Γ.Ν.Ν. Ξάνθης.

Νεκρός ανασύρθηκε στις 18:15' χθες στο Καινούριο του Δήμου Θεσπιέων, Νομού Αιτωλοακαρνανίας ο Μαμασούλας Χρήστος του Θεοδώρου, 6 ετών, ύστερα από πτώση του σε φρεάτιο. Στην επιχείρηση ανάσυρσής του παιδιού έλαβαν μέρος επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 21:15 χθες, στο 17ο χλμ. της Εθνικής Οδού Χαλκίδος- Σχηματαρίου, όταν το υπ΄αρίθμ. ΧΑΖ - 5795 φορτηγό και το υπ΄ αρίθμ. ΧΑΝ - 7457 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, συγκρούστηκαν μετωπικά. Από τη σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μέσα στις φλόγες, ο οδηγός του Αδαμαντίδης Γεώργιος του Παντελή. Οι εννέα πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με τέσσερα οχήματα, κατέσβεσαν την πυρκαγιά, στην συνέχεια ανέσυραν απανθρακωμένο τον άνδρα και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.