Επιστροφή

ΔΤ 665, 19/02/2003, 12:30, Συμβάντα

Απανθρακωμένος βρέθηκε ο 12χρονος Καϊάφας Βασίλειος, ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 06:00΄ σήμερα, σε λυόμενη μονοκατοικία, στην οδό Ρόδου 10, στη Βάρη. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς η μονοκατοικία. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβεστικά οχήματα με 20 πυροσβέστες. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ευθυμίου Ελευθέριου, 59 ετών, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί στην ευρύτερη περιοχή του Δ/Δ Ραγίου, στο Δήμο Σαγιάδος, στο ποταμό Καλαμά, του νομού Ιωαννίνων. Για τον εντοπισμό του αγνοούμενου, είχε κινητοποιηθεί από τις 15 Φεβρουαρίου ομάδα πέντε πυροσβεστών με δύο οχήματα από την Π.Υ. Ηγουμενίτσας, καθώς και ένας ανιχνευτικός σκύλος με το συνοδό του από την 6η Ε.Μ.Α.Κ.

Σε εμπρησμό από αγνώστους οφείλεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις 19:40΄ χθες, σε γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Π.Α.Ο. που βρίσκεται στην οδό Δωδεκανήσου 15, στην Αργυρούπολη. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος επτά πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Τραγικό θάνατο, βρήκε ο Πετρίδης Βασίλειος του Σωκράτη, 43 ετών, εξαιτίας τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε στις 18:00΄ χθες, στο 11ο χιλ. της Ε.Ο. Θεσ/νικης -Έδεσσας όταν, για άγνωστο λόγο, το υπ' αριθμ. ΕΕΒ 2619 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας BMW, που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το υπ' αριθμ. ΚΥΒ 8398 διερχόμενο Ι.Χ. φορτηγό όχημα, μάρκας ΜΑΝ. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού του, έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα.