Επιστροφή

ΔΤ 665a, 19/02/2003, 19:30, Εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19 Φεβρουαρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:30΄, στην αίθουσα συσκέψεων του Α.Π.Σ, σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων όπου παρουσιάστηκε ο επιχειρησιακός σχεδιασμός των εναέριων μέσων για την αντιπυρική περίοδο 2003.
Η σύσκεψη έγινε υπό την Προεδρία του Υπουργού Δημοσίας Τάξης, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης, κ. Δημήτριος Ευσταθιάδης, σύσσωμη η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Υποπτέραρχος Δ.Α.Υ. κ. Φλάσκος, εκπρόσωποι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γ.Ε.Σ.-Δ.Α.Σ., Γ.Ε.Α., Ε.Α., Λ.Σ. και Υ.Π.Α. καθώς επίσης, ο Δ/της και Υποδ/της του 199-Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ /Σ.ΚΕ.Δ. και οι Δ/ντες των εμπλεκομένων Δ/νσεων του Α.Π.Σ.
Στο λόγο του, ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης, υπογράμμισε την ανάγκη συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού, τονίζοντας, παράλληλα, τη σπουδαιότητα στα θέματα ασφάλειας των πτήσεων.
Ο Αρχηγός του Π.Σ. , στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ανάγκη ύπαρξης ουσιαστικού συντονισμού μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, υπογραμμίζοντας στο τέλος ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ο καιρός δε μπορεί να είναι το ίδιο σύμμαχος.