Επιστροφή

ΔΤ 666, 20/02/2003, 08:50, Συμβάντα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 04:44΄ σήμερα, στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος του Αγίου Κοσμά, όταν το υπ'αρίθμ. ΖΥΒ 3616 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η οδηγός του, Αγγελίδου Δέσποινα, 20 ετών. Στην επιχείρηση ανάσυρσής της, έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 03:15΄ σήμερα, στο 19ο χιλ. της Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης- Κομοτηνής, όταν το υπ' αριθμ. ΝΒΑ 8365 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας ALFA ROMEO, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, ενώ στη συνέχεια προκλήθηκε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο. Οι έξι πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με δύο οχήματα, κατέσβεσαν την πυρκαγιά και στη συνέχεια ανέσυραν νεκρό τον οδηγό, αγνώστων στοιχείων.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 03:40΄ σήμερα, στα υπ'αρίθμ.:α) ΥΟΚ 5720 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας Αλεξίου Βασιλικής, β) ΗΡΕ 9241, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας Ψωμιάδη Θεόφιλου και γ) ΖΖΤ 2512, Ι.Χ. φορτηγό, αγνώστου ιδιοκτήτη, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στην οδό Μωραγιάννη 58, στο Μπουρνάζι. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος επτά πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα, ενώ για την εξακρίβωση των αιτιών διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Σώος και καλά στην υγεία του ανευρέθη, στις 13:30΄ χθες, ο Δήμας Παναγιώτης του Θωμά, 72 ετών, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 17 Φεβρουαρίου, στο Δ/Δ Άσσου του Δήμου Θεσπρωτικού, στο νομό Πρεβέζης. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του έλαβε μέρος ομάδα επτά πυροσβεστών με δύο οχήματα από την Π.Υ. Φιλιππιάδας.