Επιστροφή

ΔΤ 671, 01/03/2003, 08:30, Συμβάντα

Απανθρακωμένη βρέθηκε στις 02:54 σήμερα, η Μαριδάκη Αριστέα, 80 ετών, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου όπου διέμενε, στην οδό Ελευθερίας 66 στο Μοσχάτο. Οι 15 πυροσβέστες με τα πέντε πυροσβεστικά οχήματα που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος, αφού κατάφεραν μετά από μία ώρα να κατασβέσουν την πυρκαγιά, εντόπισαν την άτυχη γυναίκα στο υπνοδωμάτιο της και την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β για την διακομιδή της σε Νοσοκομείο. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά.

Τραγικό θάνατο βρήκε η Βαζάκα Ευδοξία, 85 ετών, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 02:55 σήμερα, σε ισόγειο διαμέρισμα, διώροφης οικίας όπου διέμενε, στο Δ/Δ Βρυσούλας, του Δήμου Μολοσσών, στο Νομό Ιωαννίνων. Οι έξι πυροσβέστες που μετέβησαν στον τόπο του συμβάντος με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ανέσυραν νεκρή την ηλικιωμένη γυναίκα και στη συνέχεια την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β για την διακομιδή της σε Νοσοκομείο. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων.

Σε εμπρησμό από αγνώστους, οφείλεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις 01:15 σήμερα, στο υπ' αρίθμ. ΕΒΖ - 7187 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας FIAT PUNTO, ιδιοκτησίας Γκάτσου Γεωργίου του Κωνσταντίνου, στη συμβολή των οδών Αν. Θράκης και Μαυρομιχάλη στην Αλεξανδρούπολη. Για την κατάσβεσή της έλαβαν μέρος τρεις πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα ενώ για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αλεξανδρούπολης.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 16:35 χθες, στο 12ο χιλ. της επαρχιακής οδού Χρυσούπολης - Ξάνθης. Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν το υπ' αριθμ. ΝΕΤ - 5163 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας HONDA ACCORD, συγκρούσθηκε μετωπικά με το υπ' αριθμ. ΡΝΟ - 5222 φορτηγό. Από τα συντρίμμια του αυτοκίνητου ανασύρθηκαν, δύο άτομα αγνώστων στοιχείων, εκ των οποίων το ένα νεκρό και το άλλο βαριά τραυματισμένο. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα.