Επιστροφή

ΔΤ 672, 02/03/2003, 08:30, Συμβάντα

Σε εμπρησμό από αγνώστους οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις 23:24 χθες, σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας, στη συμβολή των οδών Μάρνη και Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο εσωτερικό της τράπεζας και προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές. Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκαν ίχνη απλού εμπρηστικού μηχανισμού (βόμβες Μολότοφ). Για την κατάσβεσή της έλαβαν μέρος δέκα πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:12 σήμερα από άγνωστη αιτία, σε υπόγειο διαμέρισμα, ιδιοκτησίας Σάρρα Σπυρίδωνος, στην οδό Αιθέρος 16 στην Κυψέλη. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 09:36 χθες, σε υπόγεια αποθήκη 150 τ.μ. του εκτός λειτουργίας εργοστασίου "EΤΜΑ", στην οδό Αγίας Άννης, στο Βοτανικό Αττικής. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν 50 πυροσβέστες με δώδεκα πυροσβεστικά οχήματα. Από την πυρκαγιά που τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές σε εμπορεύματα.

Σε όλες τις προαναφερόμενες πυρκαγιές διενεργείται προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτίων από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Σώα ανασύρθηκε από τις γραμμές του Μετρό στο σταθμό "Μεταξουργείο", η Κτιστάκη Εμμανουέλλα του Συμεών. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε για παροχή βοήθειας στις 17:30 χθες και οι 13 πυροσβέστες που μετέβησαν στο συμβάν με πέντε οχήματα σε συνεργασία με τους υπαλλήλους της "Αττικό Μετρό Α.Ε.", διέκοψαν την ηλεκτροδότηση των γραμμών, ανέσυραν την 20χρονη και την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο για προληπτική μεταφορά της σε νοσοκομείο