Επιστροφή

ΔΤ 674a, 04/03/2003, 18:00, Συμβάντα

Ελαφρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο Σκορδίλης Σπυρίδωνας, 40 ετών, στις 12:30 σήμερα, από γκρεμό βάθους 100 μέτρων περίπου, όπου έπεσε με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε. Το ατύχημα συνέβη στη θέση Γιαλισκάρι, του Δήμου Παρελίων, στην Κέρκυρα, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Στον τόπο του συμβάντος έφτασαν αμέσως εννέα πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι, με ιδιαίτερη δυσκολία, λόγω του δύσβατου της περιοχής και της συνεχούς πτώσης βράχων, κατάφεραν να προσεγγίσουν τον τραυματισμένο οδηγό και να τον ανασύρουν ασφαλώς από τον επικίνδυνο γκρεμό, παραδίδοντάς τον στη συνέχεια σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β..

Εργατικό ατύχημα συνέβη, στις 12:57 σήμερα, στην οδό Χρήστου Μάντικα 4-6, στην Κυψέλη, όπου κατά την διάρκεια εργασιών που εκτελούσε σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή, ο Ψυχογιός Βασίλειος, 54 ετών, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από τον τρίτο όροφο της οικοδομής στον ακάλυπτο χώρο της παρακείμενης πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν το νεκρό και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Νεκρός ανασύρθηκε, στις 10:30 σήμερα, ο Διολής Ευάγγελος του Νικολάου, 71 ετών, από πηγάδι βάθους 15 μέτρων περίπου, όπου έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην οδό Αγίας Τριάδος 15, στα Αμπελάκια Σαλαμίνας. Η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 08:58 και αμέσως μετέβησαν στον τόπο του συμβάντος 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν από το πηγάδι τον άτυχο ηλικιωμένο.