Επιστροφή

ΔΤ 675, 06/03/2003, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:05' χθες, στο υπ΄ αριθμό G - 3726 Κ.Χ. φορτηγό (ρυμουλκό) ιδιοκτησίας Ζδράβκο - Κράστεφ Γεωργίεφ, βουλγαρικής καταγωγής, στο 5ο χιλ. της Επαρχιακής Οδού Τρικάλων - Καλαμπάκας. Το φορτηγό εκτελούσε το δρομολόγιο Ιταλία - Βουλγαρία μεταφέροντας μικροέπιπλα και υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές. Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Κωνσταντινόπουλος Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνα, 86 ετών, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 18:30' χθες, στην κουζίνα διαμερίσματος όπου διέμενε, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 10, στο Βαρθολομιό, στο νομό Ηλείας. Οι τρεις πυροσβέστες που μετέβησαν στον τόπο του συμβάντος με ένα πυροσβεστικά οχήματα, ανέσυραν νεκρό τον ηλικιωμένο άνδρα και στη συνέχεια τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β για την διακομιδή του σε Νοσοκομείο. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 20:00' χθες, στο 6ο χιλ. της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας. Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν το υπ' αριθμ. ΝΕΖ - 6189 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας ROVER, συγκρούσθηκε με το υπ' αριθμ. ΝΖΗ - 4764 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας MITSUBISHI, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο οδηγός του 1ου αυτοκινήτου, Τζανίδης Ιάκωβος, 30 ετών.. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν τον νεκρό και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.